,, ,

WhatsApp süreli mesaj nasıl kapatilir?

Bilim-Teknoloji 17.11.2023 - 11:53, Güncelleme: 17.11.2023 - 11:53 12570+ kez okundu.
 

WhatsApp süreli mesaj nasıl kapatilir?

WhatsApp süreli mesaj nasıl kapatilir?
WhatsApp 'ta süreli mesajları kapatmak için aşağıdaki adımları izleyin: WhatsApp uygulamasını açın. Sağ üst köşedeki üç noktalı menüye dokunun. Ayarlar'a dokunun. Hesap'a dokunun. Gizlilik'e dokunun. Mesajlar'a dokunun. Süreli Mesajlar'ın yanındaki anahtarı kapatın. Resim 1: WhatsApp 'ta Ayarlar'a dokunun. Resim 2: Hesap'a dokunun. Resim 3: Gizlilik'e dokunun. Resim 4: Mesajlar'a dokunun. Resim 5: Süreli Mesajlar'ın yanındaki anahtarı kapatın. Bu, yeni gönderdiğiniz tüm mesajların artık zaman sınırı olmadan iletileceği anlamına gelir. Varsayılan olarak, WhatsApp'ta süreli mesajlar 24 saat sonra kaybolur. Süreli mesajlar için farklı bir süre ayarlamayı seçebilirsiniz. Bunu yapmak için, Süreli Mesajlar'ın yanındaki oka dokunun ve istediğiniz süreyi seçin.  
WhatsApp süreli mesaj nasıl kapatilir?

WhatsApp 'ta süreli mesajları kapatmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. WhatsApp uygulamasını açın.
  2. Sağ üst köşedeki üç noktalı menüye dokunun.
  3. Ayarlar'a dokunun.
  4. Hesap'a dokunun.
  5. Gizlilik'e dokunun.
  6. Mesajlar'a dokunun.
  7. Süreli Mesajlar'ın yanındaki anahtarı kapatın.

Resim 1: WhatsApp 'ta Ayarlar'a dokunun.

Resim 2: Hesap'a dokunun.

Resim 3: Gizlilik'e dokunun.


Resim 4: Mesajlar'a dokunun.

Resim 5: Süreli Mesajlar'ın yanındaki anahtarı kapatın.

Bu, yeni gönderdiğiniz tüm mesajların artık zaman sınırı olmadan iletileceği anlamına gelir. Varsayılan olarak, WhatsApp'ta süreli mesajlar 24 saat sonra kaybolur. Süreli mesajlar için farklı bir süre ayarlamayı seçebilirsiniz. Bunu yapmak için, Süreli Mesajlar'ın yanındaki oka dokunun ve istediğiniz süreyi seçin.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.