,, ,

Şuhut Belediye Hisarspor, Erkmen Spor'u farklı mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı

Spor 06.11.2023 - 09:33, Güncelleme: 06.11.2023 - 09:36 22478+ kez okundu.
 

Şuhut Belediye Hisarspor, Erkmen Spor'u farklı mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı

Şuhut Belediye Hisarspor, Erkmen Spor’u 5-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.
Afyon Süper Amatör Lig'in 4. haftasında Erkmen Spor ile Şuhut Belediye Hisarspor karşılaştı. Şuhut ekibi, Erkmen Spor 'u 5-1 mağlup etti ve ligdeki ilk galibiyetini almayı başardı. Şuhut Belediye Hisarspor, deplasmanda Erkmen Spor'u farklı mağlup ederek taraftarlarını sevince boğdu. Yeşil beyazlılar, 29. dakikada Mahmut Talha Ersoy 'un golüyle öne geçti. 31. dakikada Mahmut Talha Ersoy , 45+3'te İbrahim Şen ,  55'te Musa İrdem ve 77'de Berat Ahmet Tınaz 'ın golleriyle farkı 5'e çıkardı. Ev sahibi Erkmen Spor, 89. dakikada Erkan Timur 'un golüyle farkı 4'e indirdi. Şuhut Belediye Hisarspor, bu galibiyetle ligdeki ilk galibiyetini aldı. Ev sahibi Erkmen Spor ise 2 haftalık yenilgi serisini sonlandıramadı ve ligdeki 3. mağlubiyetini aldı. Şuhut Belediye Hisarspor, gelecek hafta Çay Çağlayanspor ile karşılaşacak. Haber : Recep DİKİCİ
Şuhut Belediye Hisarspor, Erkmen Spor’u 5-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Afyon Süper Amatör Lig'in 4. haftasında Erkmen Spor ile Şuhut Belediye Hisarspor karşılaştı. Şuhut ekibi, Erkmen Spor 'u 5-1 mağlup etti ve ligdeki ilk galibiyetini almayı başardı.

Şuhut Belediye Hisarspor, deplasmanda Erkmen Spor'u farklı mağlup ederek taraftarlarını sevince boğdu. Yeşil beyazlılar, 29. dakikada Mahmut Talha Ersoy 'un golüyle öne geçti. 31. dakikada Mahmut Talha Ersoy , 45+3'te İbrahim Şen ,  55'te Musa İrdem ve 77'de Berat Ahmet Tınaz 'ın golleriyle farkı 5'e çıkardı. Ev sahibi Erkmen Spor, 89. dakikada Erkan Timur 'un golüyle farkı 4'e indirdi.

Şuhut Belediye Hisarspor, bu galibiyetle ligdeki ilk galibiyetini aldı. Ev sahibi Erkmen Spor ise 2 haftalık yenilgi serisini sonlandıramadı ve ligdeki 3. mağlubiyetini aldı.

Şuhut Belediye Hisarspor, gelecek hafta Çay Çağlayanspor ile karşılaşacak.

Haber : Recep DİKİCİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.