,, ,

Tuğba Özay'dan Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel Çağrısı

Magazin 28.10.2023 - 13:08, Güncelleme: 28.10.2023 - 13:08 23892+ kez okundu.
 

Tuğba Özay'dan Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel Çağrısı

Miss Model of the World 1997 Güzeli Tuğba Özay, Cumhuriyet Bayramı’nda sosyal medyada Cumhuriyet’in önemine vurgu yaptı ve birlik çağrısında bulundu
Miss Model of the World 1997 Güzeli Tuğba Özay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Tuğba Özay paylaşımında Cumhuriyet'in önemine vurgu yaparak, gerici, yobaz ve kutuplaştırıcı zihniyetlere karşı durulması çağrısında bulundu. Özay, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Asın bayrakları! Çıkın meydanlara! Haykırın yaşasın Cumhuriyet yaşasın Mustafa Kemal ATATÜRK diye! Gerici, yobaz, doğayı, hayvanı, insanı sevmeyen, bilimden yana olmayan, ötekileştiren, ayrıştıran, kendi fikrinden başka hiçbir fikre, düşünceye saygı duymayıp kutuplaştıran hangi zihniyet olursa karşı durun! İnançları sömüren, cenneti öteki dünyada vaat edip kendileri bu dünyada cenneti yaşayanlara inat! Türk'üyle, Kürdüyle, Laz'ı, Çerkez'i, Alevi'si sünnisiyle bu toprakların, bu coğrafyanın çocukları olan, ataları bu topraklar için mücadele eden, şehit düşen, gazi olan, emperyalizme karşı en azından tarafını belli eden tüm canlar birleşin! Hepimiz öleceğiz! Önemli olan insana yakışırcasına yaşayıp, değerlerimize sahip çıkmak, bütünlüğümüzü bozmamak, milli birlik ve beraberliğimizi korumak! Herkes gelir geçer ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır! Düşmana inat!" Özay'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı, Özay'ın paylaşımına destek verdi. Tuğba Özay 'ın Çağrısına Destek Yağdı Özay'ın paylaşımına destek veren kullanıcılar, "Cumhuriyetimize sahip çıkacağız", "Milli birlik ve beraberlik için hep birlikte mücadele edeceğiz", "Düşmana inat Cumhuriyet ilelebet payidar kalacak" gibi yorumlarda bulundu. Özay'ın paylaşımı, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde Türkiye'de yaşanan kutuplaşmaya da dikkat çekti. Özay, paylaşımında, gerici, yobaz ve kutuplaştırıcı zihniyetlere karşı durulması gerektiğini vurgulayarak, tüm vatandaşların milli birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi çağrısında bulundu.
Miss Model of the World 1997 Güzeli Tuğba Özay, Cumhuriyet Bayramı’nda sosyal medyada Cumhuriyet’in önemine vurgu yaptı ve birlik çağrısında bulundu

Miss Model of the World 1997 Güzeli Tuğba Özay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Tuğba Özay paylaşımında Cumhuriyet'in önemine vurgu yaparak, gerici, yobaz ve kutuplaştırıcı zihniyetlere karşı durulması çağrısında bulundu.

Özay, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Asın bayrakları! Çıkın meydanlara! Haykırın yaşasın Cumhuriyet yaşasın Mustafa Kemal ATATÜRK diye! Gerici, yobaz, doğayı, hayvanı, insanı sevmeyen, bilimden yana olmayan, ötekileştiren, ayrıştıran, kendi fikrinden başka hiçbir fikre, düşünceye saygı duymayıp kutuplaştıran hangi zihniyet olursa karşı durun! İnançları sömüren, cenneti öteki dünyada vaat edip kendileri bu dünyada cenneti yaşayanlara inat!

Türk'üyle, Kürdüyle, Laz'ı, Çerkez'i, Alevi'si sünnisiyle bu toprakların, bu coğrafyanın çocukları olan, ataları bu topraklar için mücadele eden, şehit düşen, gazi olan, emperyalizme karşı en azından tarafını belli eden tüm canlar birleşin! Hepimiz öleceğiz! Önemli olan insana yakışırcasına yaşayıp, değerlerimize sahip çıkmak, bütünlüğümüzü bozmamak, milli birlik ve beraberliğimizi korumak! Herkes gelir geçer ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır! Düşmana inat!"

Özay'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı, Özay'ın paylaşımına destek verdi.

Tuğba Özay 'ın Çağrısına Destek Yağdı

Özay'ın paylaşımına destek veren kullanıcılar, "Cumhuriyetimize sahip çıkacağız", "Milli birlik ve beraberlik için hep birlikte mücadele edeceğiz", "Düşmana inat Cumhuriyet ilelebet payidar kalacak" gibi yorumlarda bulundu.

Özay'ın paylaşımı, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde Türkiye'de yaşanan kutuplaşmaya da dikkat çekti. Özay, paylaşımında, gerici, yobaz ve kutuplaştırıcı zihniyetlere karşı durulması gerektiğini vurgulayarak, tüm vatandaşların milli birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.