,, ,

THF, Tunus Hentbol Federasyonu ile işbirliğini güçlendiriyor

Spor 07.10.2023 - 15:15, Güncelleme: 07.10.2023 - 15:15 14461+ kez okundu.
 

THF, Tunus Hentbol Federasyonu ile işbirliğini güçlendiriyor

Türkiye Hentbol Federasyonu ve Tunus Hentbol Federasyonu, iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma, milli takımlar ve eğitim konularını kapsıyor.
Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) ile Tunus Hentbol Federasyonu (THF), Ankara'da düzenlenen törenle iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma, iki ülke federasyonu arasında milli takımlar, antrenör ve hakem eğitimi ile birçok organizasyon konusunda iş birliğini içeriyor. Ankara'daki Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda düzenlenen törene THF Başkanı Uğur Kılıç ve Tunus Hentbol Federasyonu Başkanı Karim Helali katıldı. Anlaşmaya göre, iki ülke milli takımları arasında hazırlık maçları, turnuvalar ve kamplar düzenlenecek. Ayrıca, antrenör ve hakem eğitimi alanında ortak çalışmalar yapılacak. THF Başkanı Uğur Kılıç, anlaşmanın iki ülke hentbolunun gelişimine katkı sağlayacağını belirterek, "Tunus Hentbol Federasyonu ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşma, iki ülke hentbolunun gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır." dedi. Tunus Hentbol Federasyonu Başkanı Karim Helali de anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye Hentbol Federasyonu ile iş birliği yapmaktan çok mutluyuz. Bu anlaşma, iki ülke hentbolunun gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.
Türkiye Hentbol Federasyonu ve Tunus Hentbol Federasyonu, iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma, milli takımlar ve eğitim konularını kapsıyor.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) ile Tunus Hentbol Federasyonu (THF), Ankara'da düzenlenen törenle iş birliği anlaşması imzaladı.

Anlaşma, iki ülke federasyonu arasında milli takımlar, antrenör ve hakem eğitimi ile birçok organizasyon konusunda iş birliğini içeriyor.

Ankara'daki Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda düzenlenen törene THF Başkanı Uğur Kılıç ve Tunus Hentbol Federasyonu Başkanı Karim Helali katıldı.

Anlaşmaya göre, iki ülke milli takımları arasında hazırlık maçları, turnuvalar ve kamplar düzenlenecek. Ayrıca, antrenör ve hakem eğitimi alanında ortak çalışmalar yapılacak.

THF Başkanı Uğur Kılıç, anlaşmanın iki ülke hentbolunun gelişimine katkı sağlayacağını belirterek, " Tunus Hentbol Federasyonu ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşma, iki ülke hentbolunun gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır." dedi.

Tunus Hentbol Federasyonu Başkanı Karim Helali de anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Türkiye Hentbol Federasyonu ile iş birliği yapmaktan çok mutluyuz. Bu anlaşma, iki ülke hentbolunun gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.