,, ,

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Turan: Hayvanlar bizim can dostlarımızdır

Siyaset 04.10.2023 - 15:51, Güncelleme: 04.10.2023 - 15:52 4747+ kez okundu.
 

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Turan: Hayvanlar bizim can dostlarımızdır

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde hayvanların yaşam hakkının korunması gerektiğini vurguladı ve hayvan hakları yasasının bir an önce çıkarılmasını talep etti.
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan , 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özgür Meriç Turan mesajında, "Hayvanlar bizim can dostlarımızdır. Onların yaşam hakkı bizim yaşam hakkımız kadar kutsaldır. Hayvanları korumak, insanlığı korumaktır." dedi. Özgür Meriç Turan "Hayvanlara yönelik şiddet, insanlığın utanç verici bir yüzüdür. Hayvanları dövmek, aç bırakmak, işkence etmek, öldürmek suçtur. Bu suçları işleyenler en ağır şekilde cezalandırılmalıdır." ifadelerini kullandı. Özgür Meriç Turan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Hayvanları korumak için hep birlikte hareket etmeliyiz. Hayvanlara daha iyi bir yaşam sunmak için elimizden geleni yapmalıyız. Hayvanları sahiplenmek, onları evlat edinmek, onlara sevgi ve şefkat göstermek, onların yaşam haklarını korumak için en önemli adımlardan biridir. Bu vesileyle, tüm hayvan severleri hayvanları korumaya davet ediyorum. Hayvanları koruyalım, insanlığı koruyalım." Turan'dan hayvan hakları yasası çağrısı Turan, açıklamasında, hayvan hakları yasasının bir an önce çıkarılmasını da talep etti. Turan, "Hayvan hakları yasası, hayvanları korumak için en önemli araçlardan biridir. Hayvan hakları yasasının bir an önce çıkarılması, hayvanları korumak için büyük bir adım olacaktır." dedi.
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde hayvanların yaşam hakkının korunması gerektiğini vurguladı ve hayvan hakları yasasının bir an önce çıkarılmasını talep etti.

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan , 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özgür Meriç Turan mesajında, "Hayvanlar bizim can dostlarımızdır. Onların yaşam hakkı bizim yaşam hakkımız kadar kutsaldır. Hayvanları korumak, insanlığı korumaktır." dedi.

Özgür Meriç Turan "Hayvanlara yönelik şiddet, insanlığın utanç verici bir yüzüdür. Hayvanları dövmek, aç bırakmak, işkence etmek, öldürmek suçtur. Bu suçları işleyenler en ağır şekilde cezalandırılmalıdır." ifadelerini kullandı.

Özgür Meriç Turan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Hayvanları korumak için hep birlikte hareket etmeliyiz. Hayvanlara daha iyi bir yaşam sunmak için elimizden geleni yapmalıyız. Hayvanları sahiplenmek, onları evlat edinmek, onlara sevgi ve şefkat göstermek, onların yaşam haklarını korumak için en önemli adımlardan biridir.

Bu vesileyle, tüm hayvan severleri hayvanları korumaya davet ediyorum. Hayvanları koruyalım, insanlığı koruyalım."

Turan'dan hayvan hakları yasası çağrısı

Turan, açıklamasında, hayvan hakları yasasının bir an önce çıkarılmasını da talep etti.

Turan, "Hayvan hakları yasası, hayvanları korumak için en önemli araçlardan biridir. Hayvan hakları yasasının bir an önce çıkarılması, hayvanları korumak için büyük bir adım olacaktır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.