,, ,

Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil İstifa Etti

Siyaset 27.09.2023 - 17:57, Güncelleme: 27.09.2023 - 17:57 4308+ kez okundu.
 

Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil İstifa Etti

Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil, görevinden istifa etti. Cengil, istifasının nedenini özel hayatı ve ailesi olarak belirtti.
Adana 'nın Yüreğir ilçesinde Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Necip Fazıl Cengil istifa ettiğini açıkladı. Cengil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Partimizde 2012'de İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yaptım. 2018 genel seçimlerinde milletvekili adayı oldum. 10 Aralık 2020'de Yüreğir ilçe Başkanı olarak göreve başladım. Onur ve gururla yürütmüş olduğum Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum." dedi. Cengil, istifasının nedeni olarak özel hayatını ve ailesini öne sürdü. Cengil'in istifası, Ak Parti Yüreğir İlçe Yönetim Kurulu tarafından kabul edildi. Cengil'in istifa açıklamasının tam metni şu şekilde: "Partimizde 2012'de İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yaptım. 2018 genel seçimlerinde milletvekili adayı oldum. 10 Aralık 2020'de Yüreğir ilçe Başkanı olarak göreve başladım. Onur ve gururla yürütmüş olduğum Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Bu onurlu görevlere beni layık gören Sn. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Görevim sürecinde desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sn.Erkan Kandemir'e, Genel Başkan Yardımcımız Parti Sözcümüz Sn.Ömer Çelik'e, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederim. Büyük bir özveri ile gece gündüz demeden çalışan İlçe Yönetimimize, Kadın ve Gençlik Kollarıma, Mahalle ve Sandık Teşkilatlarımıza, isimsiz kahraman tüm üyelerimize, her zaman bizleri bağrına basan Yüreğirli hemşehrilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Büyük bir uyumla çalıştığımız ittifak ortaklarımıza, Sivil Toplum örgütleri ve basın camiasına teşekkür ediyorum. Bundan sonrada her platformda davamıza hizmet etmek için elimden geleni esirgemeyeceğimi kamuoyuna arz etmek isterim. Saygılarımla, Necip Fazıl Cengil Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı"
Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil, görevinden istifa etti. Cengil, istifasının nedenini özel hayatı ve ailesi olarak belirtti.

Adana 'nın Yüreğir ilçesinde Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Necip Fazıl Cengil istifa ettiğini açıkladı.

Cengil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Partimizde 2012'de İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yaptım. 2018 genel seçimlerinde milletvekili adayı oldum. 10 Aralık 2020'de Yüreğir ilçe Başkanı olarak göreve başladım. Onur ve gururla yürütmüş olduğum Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum." dedi.

Cengil, istifasının nedeni olarak özel hayatını ve ailesini öne sürdü.

Cengil'in istifası, Ak Parti Yüreğir İlçe Yönetim Kurulu tarafından kabul edildi.

Cengil'in istifa açıklamasının tam metni şu şekilde:

"Partimizde 2012'de İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yaptım. 2018 genel seçimlerinde milletvekili adayı oldum. 10 Aralık 2020'de Yüreğir ilçe Başkanı olarak göreve başladım. Onur ve gururla yürütmüş olduğum Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum.

Bu onurlu görevlere beni layık gören Sn. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum.

Görevim sürecinde desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sn.Erkan Kandemir'e, Genel Başkan Yardımcımız Parti Sözcümüz Sn.Ömer Çelik'e, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederim.

Büyük bir özveri ile gece gündüz demeden çalışan İlçe Yönetimimize, Kadın ve Gençlik Kollarıma, Mahalle ve Sandık Teşkilatlarımıza, isimsiz kahraman tüm üyelerimize, her zaman bizleri bağrına basan Yüreğirli hemşehrilerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Büyük bir uyumla çalıştığımız ittifak ortaklarımıza, Sivil Toplum örgütleri ve basın camiasına teşekkür ediyorum.

Bundan sonrada her platformda davamıza hizmet etmek için elimden geleni esirgemeyeceğimi kamuoyuna arz etmek isterim.

Saygılarımla,

Necip Fazıl Cengil

Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.