,, ,

ATO’dan emlak danışmanlarına çağrı: “Sektörün kalitesi için yol açmalıyız”

Gündem 27.09.2023 - 09:55, Güncelleme: 27.09.2023 - 09:55 3254+ kez okundu.
 

ATO’dan emlak danışmanlarına çağrı: “Sektörün kalitesi için yol açmalıyız”

ATO 62 No’lu Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Kenan Bayram, emlak danışmanlarının sektörün kalitesi ve marka değerleri için çalışmalar yapması gerektiğini belirtti.
Ankara Ticaret Odası ( ATO ) 62 No’lu Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Kenan Bayram emlak danışmanlarının sektörün kalitesi ve marka değerleri için çalışmalar yapması gerektiğini belirtti. Bayram, yaptığı açıklamada, emlak danışmanlarının Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca faaliyetlerini yürüttüğünü hatırlatarak, yönetmeliklerin geliştirilip etkin ve kuralların daha belirleyici hale getirilebileceğini söyledi. Sektör temsilcilerine sorunlarını tespit edip ilgili mercilere bildirme ve eğitim programları düzenleme gibi görevler düştüğünü kaydeden Bayram, “Sorunları tespit edip ivedi çözümleme, bilgilendirme ve eğitim programlarıyla sektörün kaliteli ve marka değerlerinin oluşması için yol açmalıyız. Gayrimenkul hukukunda emlak danışmanlarının bilgilerine, tecrübelerine ve raporlamalarına ihtiyaç duyuluyor. Bugün gelinen nokta sektör adına devrim niteliğindedir” diye konuştu. Bayram, emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgesi almak için ATO tarafından düzenlenen eğitimlere katılmasını tavsiye ederek, bu belgenin hem sektördeki standartları yükselteceğini hem de müşterilerin güvenini artıracağını ifade etti.
ATO 62 No’lu Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Kenan Bayram, emlak danışmanlarının sektörün kalitesi ve marka değerleri için çalışmalar yapması gerektiğini belirtti.

Ankara Ticaret Odası ( ATO ) 62 No’lu Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Kenan Bayram emlak danışmanlarının sektörün kalitesi ve marka değerleri için çalışmalar yapması gerektiğini belirtti.

Bayram, yaptığı açıklamada, emlak danışmanlarının Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca faaliyetlerini yürüttüğünü hatırlatarak, yönetmeliklerin geliştirilip etkin ve kuralların daha belirleyici hale getirilebileceğini söyledi.

Sektör temsilcilerine sorunlarını tespit edip ilgili mercilere bildirme ve eğitim programları düzenleme gibi görevler düştüğünü kaydeden Bayram, “Sorunları tespit edip ivedi çözümleme, bilgilendirme ve eğitim programlarıyla sektörün kaliteli ve marka değerlerinin oluşması için yol açmalıyız. Gayrimenkul hukukunda emlak danışmanlarının bilgilerine, tecrübelerine ve raporlamalarına ihtiyaç duyuluyor. Bugün gelinen nokta sektör adına devrim niteliğindedir” diye konuştu.

Bayram, emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgesi almak için ATO tarafından düzenlenen eğitimlere katılmasını tavsiye ederek, bu belgenin hem sektördeki standartları yükselteceğini hem de müşterilerin güvenini artıracağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.