,, ,

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz: Zamlara karşı artık sessiz kalmayacağız

Siyaset 22.09.2023 - 14:56, Güncelleme: 23.09.2023 - 08:56 4257+ kez okundu.
 

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz: Zamlara karşı artık sessiz kalmayacağız

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, artan zamlara karşı tepki göstererek, ‘Bezdik darlandık’ dedi ve hükümetten çeşitli taleplerde bulundu
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı basın açıklamasında, artan zamlara karşı tepki gösterdi. Deniz, 20 ay önce de meydanlara çıkıp, yaşanan zamlar karşısında "Bezduk-darlanduk" dediklerini hatırlatarak, "Eğer bugün bu zamlara yüksek sesle hep birlikte karşı koymazsak daha büyük zamlarla karşı karşıya kalırız demiştik. Bugün bunu yaşıyoruz. O gün karşı koymadığımız için bugün çok daha büyük zamlarla karşı karşıyayız ve artık geçinemeyecek haldeyiz." dedi. Zamların nedeninin "kötü yönetimler" olduğunu vurgulayan Deniz, "Vatandaşlarımız evine ekmek götüremiyor, çocuğunu okutamıyor, minibüse binemiyor ama saray itibarda tasarruf olmaz diye günde 15 Milyon yani 15 Trilyon harcıyor." ifadelerini kullandı. Deniz, açıklamasında şu talepleri sıraladı: Saray kapatılsın. Mevsimlik işçilere kadro verilsin. Çay Müstahsillerinin yaş çay bedellerine zam yapılsın. Çay destekleme primleri en az kg başına 1,5 TL olsun. Emeklilere geçinebilecekleri maaş verilsin. Çocuklar ailelere yataklarına aç girmesin. İnsanlar sokakta işsiz gezmesin. Gençler yurt bulsun, burs bulsun. Öğrencilere bedava yemek verilsin. Deniz, açıklamasının sonunda, "Çünkü bezdik darlandık" diyerek, zamlara karşı mücadele çağrısında bulundu. Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU  
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, artan zamlara karşı tepki göstererek, ‘Bezdik darlandık’ dedi ve hükümetten çeşitli taleplerde bulundu

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı basın açıklamasında, artan zamlara karşı tepki gösterdi.

Deniz, 20 ay önce de meydanlara çıkıp, yaşanan zamlar karşısında "Bezduk-darlanduk" dediklerini hatırlatarak, "Eğer bugün bu zamlara yüksek sesle hep birlikte karşı koymazsak daha büyük zamlarla karşı karşıya kalırız demiştik. Bugün bunu yaşıyoruz. O gün karşı koymadığımız için bugün çok daha büyük zamlarla karşı karşıyayız ve artık geçinemeyecek haldeyiz." dedi.

Zamların nedeninin "kötü yönetimler" olduğunu vurgulayan Deniz, "Vatandaşlarımız evine ekmek götüremiyor, çocuğunu okutamıyor, minibüse binemiyor ama saray itibarda tasarruf olmaz diye günde 15 Milyon yani 15 Trilyon harcıyor." ifadelerini kullandı.

Deniz, açıklamasında şu talepleri sıraladı:

  • Saray kapatılsın.
  • Mevsimlik işçilere kadro verilsin.
  • Çay Müstahsillerinin yaş çay bedellerine zam yapılsın.
  • Çay destekleme primleri en az kg başına 1,5 TL olsun.
  • Emeklilere geçinebilecekleri maaş verilsin.
  • Çocuklar ailelere yataklarına aç girmesin.
  • İnsanlar sokakta işsiz gezmesin.
  • Gençler yurt bulsun, burs bulsun.
  • Öğrencilere bedava yemek verilsin.

Deniz, açıklamasının sonunda, "Çünkü bezdik darlandık" diyerek, zamlara karşı mücadele çağrısında bulundu.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.