,, ,

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç'ten Gaziler Günü mesajı

Gündem 19.09.2023 - 10:59, Güncelleme: 19.09.2023 - 11:02 2592+ kez okundu.
 

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç'ten Gaziler Günü mesajı

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç, Gaziler Günü’nde gazilerin ülkenin bağımsızlığı ve bütünlüğü için kahramanca mücadele ettiklerini vurguladı.
Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Genç, mesajında, Gaziler Günü 'nün, Türk milletinin vatanseverlik, cesaret ve fedakarlığının en önemli sembollerinden biri olduğunu belirterek, "Gazilerimiz, ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden kahramanlardır. Onların sayesinde bugün huzur ve güven içinde yaşıyoruz." dedi. Genç, mesajında ayrıca, şunları kaydetti: "Gazilerimiz, Türk milletinin gururudur. Onların kahramanlıklarını unutmadık ve unutmayacağız. Gaziler Günü vesilesiyle tüm gazilerimizi saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun." Osman Genç 'in mesajı şu şekilde: "19 Eylül Gaziler Günü Türk milletinin vatanseverlik, cesaret ve fedakarlığının en önemli sembollerinden biridir. Gazilerimiz, ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden kahramanlardır. Onların sayesinde bugün huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Gazilerimiz, Türk milletinin gururudur. Onların kahramanlıklarını unutmadık ve unutmayacağız. Gaziler Günü vesilesiyle tüm gazilerimizi saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun."
Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç, Gaziler Günü’nde gazilerin ülkenin bağımsızlığı ve bütünlüğü için kahramanca mücadele ettiklerini vurguladı.

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Genç, mesajında, Gaziler Günü 'nün, Türk milletinin vatanseverlik, cesaret ve fedakarlığının en önemli sembollerinden biri olduğunu belirterek, "Gazilerimiz, ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden kahramanlardır. Onların sayesinde bugün huzur ve güven içinde yaşıyoruz." dedi.

Genç, mesajında ayrıca, şunları kaydetti:

"Gazilerimiz, Türk milletinin gururudur. Onların kahramanlıklarını unutmadık ve unutmayacağız. Gaziler Günü vesilesiyle tüm gazilerimizi saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun."

Osman Genç 'in mesajı şu şekilde:

"19 Eylül Gaziler Günü Türk milletinin vatanseverlik, cesaret ve fedakarlığının en önemli sembollerinden biridir. Gazilerimiz, ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden kahramanlardır. Onların sayesinde bugün huzur ve güven içinde yaşıyoruz.

Gazilerimiz, Türk milletinin gururudur. Onların kahramanlıklarını unutmadık ve unutmayacağız. Gaziler Günü vesilesiyle tüm gazilerimizi saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.