,, ,

Fethiye'de su altında evlilik teklifi

Gündem 13.09.2023 - 12:23, Güncelleme: 13.09.2023 - 12:23 3464+ kez okundu.
 

Fethiye'de su altında evlilik teklifi

Fethiye’de tatile gelen bir çift, su altında evlilik teklifi ile unutulmaz anlar yaşadı. Teklif, dalış ekibinin açtığı afiş ve tektaş yüzük ile yapıldı.
Fethiye ilçesine tatil için gelen bir kişi, kız arkadaşına su altında evlilik teklifinde bulundu. İstanbul'dan gelen Yücel Çam (34) ve kız arkadaşı Merve Kahrıman (33), su altında evlenme teklifi yapma fikriyle Fethiye'ye tatil yapmaya karar verdiler. Bu özel anı gerçekleştirmek için Fethiye 'deki dalış okulu işleten Önder Diktaş'a başvurdular. Çift, bir tekneyle Dalyan Koyu 'na doğru yola çıktılar ve dalış ekipmanlarını giyerek eğitmenlerle birlikte 5 metre derinliğe daldılar. Su altındaki bu etkinlik sırasında, dalış ekibi "Benimle evlenir misin? Cevabın 'Evet' ise gel bana sarıl, 'Hayır' ise oksijen tüpümü de al git." yazılı bir afiş açtılar. Kız arkadaşı Merve Kahrıman'ın "Evet" cevabını vermesi üzerine, Yücel Çam sevinçle parmağına tektaş yüzüğü taktı. Bu anlar, su altı kamerası tarafından kaydedilerek ölümsüzleştirildi. Dalış okulu sahibi Önder Diktaş, genç çiftin bu mutlu anlarına su altında tanıklık ettiklerini ve bu deneyimin unutulmaz bir anı olacağını söyledi. Bu romantik ve unutulmaz anı, çiftin ilişkilerine dair güzel bir hatıra olarak kalacak gibi görünüyor. Her iki taraf için de özel ve heyecan verici bir deneyim oldu ve bu anıyı paylaşanların birlikte geçirecekleri mutlu bir geleceği işaret ediyor.
Fethiye’de tatile gelen bir çift, su altında evlilik teklifi ile unutulmaz anlar yaşadı. Teklif, dalış ekibinin açtığı afiş ve tektaş yüzük ile yapıldı.

Fethiye ilçesine tatil için gelen bir kişi, kız arkadaşına su altında evlilik teklifinde bulundu. İstanbul'dan gelen Yücel Çam (34) ve kız arkadaşı Merve Kahrıman (33), su altında evlenme teklifi yapma fikriyle Fethiye'ye tatil yapmaya karar verdiler. Bu özel anı gerçekleştirmek için Fethiye 'deki dalış okulu işleten Önder Diktaş'a başvurdular.

Çift, bir tekneyle Dalyan Koyu 'na doğru yola çıktılar ve dalış ekipmanlarını giyerek eğitmenlerle birlikte 5 metre derinliğe daldılar. Su altındaki bu etkinlik sırasında, dalış ekibi "Benimle evlenir misin? Cevabın 'Evet' ise gel bana sarıl, 'Hayır' ise oksijen tüpümü de al git." yazılı bir afiş açtılar.

Kız arkadaşı Merve Kahrıman'ın "Evet" cevabını vermesi üzerine, Yücel Çam sevinçle parmağına tektaş yüzüğü taktı. Bu anlar, su altı kamerası tarafından kaydedilerek ölümsüzleştirildi.

Dalış okulu sahibi Önder Diktaş, genç çiftin bu mutlu anlarına su altında tanıklık ettiklerini ve bu deneyimin unutulmaz bir anı olacağını söyledi.

Bu romantik ve unutulmaz anı, çiftin ilişkilerine dair güzel bir hatıra olarak kalacak gibi görünüyor. Her iki taraf için de özel ve heyecan verici bir deneyim oldu ve bu anıyı paylaşanların birlikte geçirecekleri mutlu bir geleceği işaret ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.