,, ,

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Konserleri büyük ilgi gördü

Gündem 07.04.2022 - 16:58, Güncelleme: 07.04.2022 - 16:58 4835+ kez okundu.
 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Konserleri büyük ilgi gördü

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Konserleri büyük ilgi gördü
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Konserleri büyük ilgi görmeye devam ederken, Cuma ve Cumartesi günü düzenlenecek Film Müzikleri Konserlerinin biletleri rekor sürede tükendi.  Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın düzenlediği konserler sanatseverlerden yoğun ilgi görüyor.  2002 yılında kurulan ve Türkiye’de büyük bir üne kavuşan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, geçtiğimiz yıllarda düzenlediği ve büyük beğeni toplayan Film Müzikleri Konserlerini bu yıl da sanatseverlerle buluşturuyor.  8 Nisan Cuma günü saat 20.30’da Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek, orkestra şefliğini Işın Metin’in yaptığı Film Müzikleri Konserinin biletleri, 1 saat içinde tükenince yoğun talep nedeniyle programa bir konser daha eklendi.  Yine Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde 9 Nisan Cumartesi günü saat 20.30’da gerçekleşecek olan Film Müzikleri Konserinin ikincisinin biletleri de kısa sürede tükenirken, 1200 kişilik salonda tek bir boş koltuk kalmadı. 
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Konserleri büyük ilgi gördü

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Konserleri büyük ilgi görmeye devam ederken, Cuma ve Cumartesi günü düzenlenecek Film Müzikleri Konserlerinin biletleri rekor sürede tükendi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın düzenlediği konserler sanatseverlerden yoğun ilgi görüyor. 

2002 yılında kurulan ve Türkiye’de büyük bir üne kavuşan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, geçtiğimiz yıllarda düzenlediği ve büyük beğeni toplayan Film Müzikleri Konserlerini bu yıl da sanatseverlerle buluşturuyor. 

8 Nisan Cuma günü saat 20.30’da Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek, orkestra şefliğini Işın Metin’in yaptığı Film Müzikleri Konserinin biletleri, 1 saat içinde tükenince yoğun talep nedeniyle programa bir konser daha eklendi. 

Yine Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde 9 Nisan Cumartesi günü saat 20.30’da gerçekleşecek olan Film Müzikleri Konserinin ikincisinin biletleri de kısa sürede tükenirken, 1200 kişilik salonda tek bir boş koltuk kalmadı. 

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.