,, ,

Tuğçe Özbudak kısmi felç geçirdi

Magazin 24.08.2023 - 11:42, Güncelleme: 24.08.2023 - 11:42 15487+ kez okundu.
 

Tuğçe Özbudak kısmi felç geçirdi

Tuğçe Özbudak kısmi felç geçirdi
Ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak, geçtiğimiz günlerde kısmi felç geçirdi. 41 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Özbudak, 2008-2010 yılları arasında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Adanalı dizisindeki ‘Pınar’ rolüyle tanınıyor. Oyuncu, daha sonra ‘İşler Güçler’ dizisinde de rol almıştı. Özbudak, son zamanlarda yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelmişti. Oyuncunun yüzündeki değişiklikler, hayranları tarafından eleştirilmişti. Özbudak'ın sağlık durumu hakkındaki gelişmeler, ilerleyen günlerde netleşecek.
Tuğçe Özbudak kısmi felç geçirdi

Ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak, geçtiğimiz günlerde kısmi felç geçirdi. 41 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Özbudak, 2008-2010 yılları arasında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Adanalı dizisindeki ‘Pınar’ rolüyle tanınıyor. Oyuncu, daha sonra ‘İşler Güçler’ dizisinde de rol almıştı.

Özbudak, son zamanlarda yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelmişti. Oyuncunun yüzündeki değişiklikler, hayranları tarafından eleştirilmişti.

Özbudak'ın sağlık durumu hakkındaki gelişmeler, ilerleyen günlerde netleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.