,, ,

Ekrem Çeçen Kimdir?

Kimdir 24.08.2023 - 10:07, Güncelleme: 24.08.2023 - 10:09 5268+ kez okundu.
 

Ekrem Çeçen Kimdir?

Ekrem Çeçen Kimdir?
Ekrem Çeçen , 1983’te Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlayan Ekrem Çeçen , 2006’da Gazi Üniversitesi’nden Kamu Yönetimi bölümünden dereceyle mezun oldu. Ekrem Çeçen , çeşitli kamu kurumlarında memur olarak görev yapmasının ardından 2011’de kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Kırşehir ve Bolu’da kaymakam vekilliği yaptı. İngiltere’de yüksek lisansını tamamlayan Ekrem Çeçen , daha önce Devrekani, Gümüşhane ve Van’ın Çatak ilçelerinde kaymakamlık görevini üstlendi. Evli ve iki çocuk babası olan Ekrem Çeçen , son görev yeri Rize Ardeşen kaymakamlığından yeni görev yeri olan Niksar’a atanmış oldu.
Ekrem Çeçen Kimdir?

Ekrem Çeçen , 1983’te Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlayan Ekrem Çeçen , 2006’da Gazi Üniversitesi’nden Kamu Yönetimi bölümünden dereceyle mezun oldu.

Ekrem Çeçen , çeşitli kamu kurumlarında memur olarak görev yapmasının ardından 2011’de kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Kırşehir ve Bolu’da kaymakam vekilliği yaptı. İngiltere’de yüksek lisansını tamamlayan Ekrem Çeçen , daha önce Devrekani, Gümüşhane ve Van’ın Çatak ilçelerinde kaymakamlık görevini üstlendi. Evli ve iki çocuk babası olan Ekrem Çeçen , son görev yeri Rize Ardeşen kaymakamlığından yeni görev yeri olan Niksar’a atanmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.