,, ,

Dünya Savaşları Z Filmini Konusu ve Oyuncuları

Tv-Dünyası 12.08.2023 - 13:58, Güncelleme: 12.08.2023 - 13:59 8227+ kez okundu.
 

Dünya Savaşları Z Filmini Konusu ve Oyuncuları

Dünya Savaşları Z Filmini Konusu ve Oyuncuları
Dünya Savaşı Z 2013 yılında gösterime giren bir Amerikan zombi filmidir. Film, Max Brooks'un aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Marc Forster üstlenmiştir. Filmin başrollerinde Brad Pitt , Mireille Enos , Daniella Kertesz , Matthew Fox , James Badge Dale ve David Morse yer almaktadır. Film, ailesiyle birlikte Philadelphia'da yaşayan eski Birleşmiş Milletler çalışanı Gerry Lane'in ( Brad Pitt ) hikayesini anlatıyor. Lane, bir gün ailesiyle birlikte seyahat ederken, şehrin aniden zombiler tarafından istila edildiğini fark eder. Lane, ailesini kurtarmak için şehirden kaçmaya çalışırken, zombilerin neden olduğu kıyametin tüm dünyayı nasıl sardığını da görmektedir. Dünya Savaşı Z vizyona girdiğinde dünya çapında 540 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir. Film, eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler almıştır. Filmin aksiyon sahneleri, görsel efektleri ve Brad Pitt 'in performansı övülmüştür. Dünya Savaşı Z zombi filmleri türünde önemli bir yere sahiptir. Film, zombilerin dünyayı ele geçirmesi ve insanlığın sonunu anlatmasıyla dikkat çekmektedir. Film, aynı zamanda zombilerin neden olduğu kıyametin psikolojik etkilerini de gözler önüne sermektedir.
Dünya Savaşları Z Filmini Konusu ve Oyuncuları

Dünya Savaşı Z 2013 yılında gösterime giren bir Amerikan zombi filmidir. Film, Max Brooks'un aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Marc Forster üstlenmiştir. Filmin başrollerinde Brad Pitt , Mireille Enos , Daniella Kertesz , Matthew Fox , James Badge Dale ve David Morse yer almaktadır.

Film, ailesiyle birlikte Philadelphia'da yaşayan eski Birleşmiş Milletler çalışanı Gerry Lane'in ( Brad Pitt ) hikayesini anlatıyor. Lane, bir gün ailesiyle birlikte seyahat ederken, şehrin aniden zombiler tarafından istila edildiğini fark eder. Lane, ailesini kurtarmak için şehirden kaçmaya çalışırken, zombilerin neden olduğu kıyametin tüm dünyayı nasıl sardığını da görmektedir.

Dünya Savaşı Z vizyona girdiğinde dünya çapında 540 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir. Film, eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler almıştır. Filmin aksiyon sahneleri, görsel efektleri ve Brad Pitt 'in performansı övülmüştür.

Dünya Savaşı Z zombi filmleri türünde önemli bir yere sahiptir. Film, zombilerin dünyayı ele geçirmesi ve insanlığın sonunu anlatmasıyla dikkat çekmektedir. Film, aynı zamanda zombilerin neden olduğu kıyametin psikolojik etkilerini de gözler önüne sermektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.