,, ,

Antalya'nın En Prestijli Mekanlarından Sade Balık'a Özel Kalite Belgesi Verildi

İş Dünyası 10.08.2023 - 11:39, Güncelleme: 10.08.2023 - 11:40 12108+ kez okundu.
 

Antalya'nın En Prestijli Mekanlarından Sade Balık'a Özel Kalite Belgesi Verildi

Antalya'nın En Prestijli Mekanlarından Sade Balık'a Özel Kalite Belgesi Verildi
Antalya 'nın gözde mekanlarından olan Sade Balık, Özel Kalite Belgesi 'ne layık görüldü. Ünlü isimlerin de tercih ettiği, lezzetli ürünleriyle öne çıkan restoran, aldığı kalite belgesiyle kalitesini bir kez daha gösterdi. Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk, bugün Sade Balık'a gerçekleştirdiği ziyaretle, işletme müdürü Arif Gümüş'e kalite belgesini takdim etti. Selçuk, yaptığı açıklamada, "Sade Balık, Antalya'nın en önemli restoranlarından biri. Lezzetli ürünleri, kaliteli hizmet anlayışı ve seçkin müşteri portföyüyle öne çıkıyor. Sade Balık'ın Özel Kalite Belgesi'ne layık görülmesinden dolayı çok mutluyum" dedi. Arif Gümüş ise, "Bu belge, bize verdiğiniz güvenin bir göstergesidir. Sade Balık olarak, her zaman en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bu belge, çalışmalarımızın karşılığını aldığının bir göstergesidir" dedi. Sade Balık, Antalya'nın en eski ve en köklü restoranlarından biridir. 1970 yılında kurulan restoran, bugüne kadar birçok ünlü ismi ağırlamıştır. Sade Balık, lezzetli ürünleri, kaliteli hizmet anlayışı ve seçkin müşteri portföyüyle Antalya'nın en önemli restoranlarından biri olarak öne çıkmaktadır.
Antalya'nın En Prestijli Mekanlarından Sade Balık'a Özel Kalite Belgesi Verildi

Antalya 'nın gözde mekanlarından olan Sade Balık, Özel Kalite Belgesi 'ne layık görüldü. Ünlü isimlerin de tercih ettiği, lezzetli ürünleriyle öne çıkan restoran, aldığı kalite belgesiyle kalitesini bir kez daha gösterdi.

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk, bugün Sade Balık'a gerçekleştirdiği ziyaretle, işletme müdürü Arif Gümüş'e kalite belgesini takdim etti.

Selçuk, yaptığı açıklamada, "Sade Balık, Antalya'nın en önemli restoranlarından biri. Lezzetli ürünleri, kaliteli hizmet anlayışı ve seçkin müşteri portföyüyle öne çıkıyor. Sade Balık'ın Özel Kalite Belgesi'ne layık görülmesinden dolayı çok mutluyum" dedi.

Arif Gümüş ise, "Bu belge, bize verdiğiniz güvenin bir göstergesidir. Sade Balık olarak, her zaman en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bu belge, çalışmalarımızın karşılığını aldığının bir göstergesidir" dedi.

Sade Balık, Antalya'nın en eski ve en köklü restoranlarından biridir. 1970 yılında kurulan restoran, bugüne kadar birçok ünlü ismi ağırlamıştır. Sade Balık, lezzetli ürünleri, kaliteli hizmet anlayışı ve seçkin müşteri portföyüyle Antalya'nın en önemli restoranlarından biri olarak öne çıkmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.