,, ,

Hatay Valisi, LGS'de tam puan alan Osman Efe Bozoğlan'ı tebrik etti

Gündem 07.08.2023 - 13:36, Güncelleme: 07.08.2023 - 13:36 3534+ kez okundu.
 

Hatay Valisi, LGS'de tam puan alan Osman Efe Bozoğlan'ı tebrik etti

Hatay Valisi, LGS'de tam puan alan Osman Efe Bozoğlan'ı tebrik etti
Hatay Valisi Mustafa Masatlı , Liselere Geçiş Sınavı 'nda (LGS) tam puan alan Osman Efe Bozoğlan'ı, ailesi ile birlikte makamında kabul etti. Mustafa Masatlı  , Bozoğlan'ın başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik etti. Masatlı, "Osman Efe'nin başarısı, Hatay'ın eğitim kalitesinin yüksekliğini gösteriyor. Osman Efe'yi ve ailesini tebrik ediyorum. Umarım Osman Efe, bundan sonraki eğitim hayatında da başarılarını sürdürür" dedi. Bozoğlan da, başarılarından dolayı Vali Masatlı'ya teşekkür etti. Bozoğlan, "LGS'ye hazırlanırken çok çalıştım. Bu başarıda ailemin ve öğretmenlerimin büyük desteği oldu. Umarım bundan sonraki eğitim hayatımda da başarılı olurum" dedi. Ziyaret sonunda Vali Masatlı, Bozoğlan'a hediye takdim etti.
Hatay Valisi, LGS'de tam puan alan Osman Efe Bozoğlan'ı tebrik etti

Hatay Valisi Mustafa Masatlı , Liselere Geçiş Sınavı 'nda (LGS) tam puan alan Osman Efe Bozoğlan'ı, ailesi ile birlikte makamında kabul etti.

Mustafa Masatlı  , Bozoğlan'ın başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik etti. Masatlı, "Osman Efe'nin başarısı, Hatay'ın eğitim kalitesinin yüksekliğini gösteriyor. Osman Efe'yi ve ailesini tebrik ediyorum. Umarım Osman Efe, bundan sonraki eğitim hayatında da başarılarını sürdürür" dedi.

Bozoğlan da, başarılarından dolayı Vali Masatlı'ya teşekkür etti. Bozoğlan, "LGS'ye hazırlanırken çok çalıştım. Bu başarıda ailemin ve öğretmenlerimin büyük desteği oldu. Umarım bundan sonraki eğitim hayatımda da başarılı olurum" dedi.

Ziyaret sonunda Vali Masatlı, Bozoğlan'a hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.