,, ,

Zeynep Yılmaz'ın ilk single'ı "Hayır Hayır" yayınlandı

Müzik 04.08.2023 - 10:51, Güncelleme: 04.08.2023 - 10:53 7161+ kez okundu.
 

Zeynep Yılmaz'ın ilk single'ı "Hayır Hayır" yayınlandı

Zeynep Yılmaz, “Hayır Hayır” adlı ilk single’ını çıkardı. Şarkının sözü ve müziği Harun Sürek, klibi Osman Beltekin imzası taşıyor.
Zeynep Yılmaz , ilk single'ı " Hayır Hayır "ı tüm dijital platformlarda ve YouTube'da yayınladı. Sözü ve müziği Harun Sürek'e ait olan şarkının klibi Osman Beltekin tarafından çekildi. Günümüzdeki yaz esintileri ve 90'lar özlemi olanlar için sizi eskilere götüren çok kaliteli soundlarla günümüz aranjesiyle de güçlendirilmiş olan şarkı, şimdiden çok sevilmeye başladı. Zeynep Yılmaz , bundan sonra da ara vermeden yeni projelerini sevenlerine sunmaya hazırlanıyor. "Çok iyi bir ekibim var bu proje çok içime sinen bir iş oldu. Süprizlerle dolu bir müzik yolculuğuna başladım. Bundan sonra beni hep ekranlarda göreceksiniz. Bu serüven de yanımda olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. " Hayır Hayır " şarkısı, Zeynep Yılmaz 'ın müzik kariyerinde yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor. Şarkının, müzikseverler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.
Zeynep Yılmaz, “Hayır Hayır” adlı ilk single’ını çıkardı. Şarkının sözü ve müziği Harun Sürek, klibi Osman Beltekin imzası taşıyor.

Zeynep Yılmaz , ilk single'ı " Hayır Hayır "ı tüm dijital platformlarda ve YouTube'da yayınladı. Sözü ve müziği Harun Sürek'e ait olan şarkının klibi Osman Beltekin tarafından çekildi.

Günümüzdeki yaz esintileri ve 90'lar özlemi olanlar için sizi eskilere götüren çok kaliteli soundlarla günümüz aranjesiyle de güçlendirilmiş olan şarkı, şimdiden çok sevilmeye başladı.

Zeynep Yılmaz , bundan sonra da ara vermeden yeni projelerini sevenlerine sunmaya hazırlanıyor. "Çok iyi bir ekibim var bu proje çok içime sinen bir iş oldu. Süprizlerle dolu bir müzik yolculuğuna başladım. Bundan sonra beni hep ekranlarda göreceksiniz. Bu serüven de yanımda olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

" Hayır Hayır " şarkısı, Zeynep Yılmaz 'ın müzik kariyerinde yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor. Şarkının, müzikseverler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.