,, ,

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır 5 Nİsan Avukatlar gününü kutladı

Gündem 05.04.2022 - 18:57, Güncelleme: 05.04.2022 - 18:57 5213+ kez okundu.
 

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır 5 Nİsan Avukatlar gününü kutladı

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır 5 Nİsan Avukatlar gününü kutladı
Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan avukatları ziyaret etti.  Başkan Çakır ziyaret kapsamında Av. Berkay Dal, Av. Engin Uzun, Av. Nurullah Elieyioğlu ve Av. Tarık Güney'i ziyaret ederek, Avukatlar Günü'nü kutladı ve nazar boncuğu hediye etti.  Başkan Çakır, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şunları iletti:  “Toplumların huzurlu ve güvenli bir ortamda hayatlarını sürdürmelerinin temel şartlarından birisi de adaletin sağlanmasıdır. Ülkemizde maalesef yargıya, hukuka olan güven her geçen gün azalmaktadır. Halkın hak arama özgürlüğünün aracı ve güvencesi olan savunmanın temsilci avukatlara uygulanan her türlü baskı,engelleme halkın savunma hakkına, adalete olan bir saldırıdır. İnanıyorum ki; avukatlar ve barolar, her türlü hukuksuzluğa, baskıya, engelleme çabalarına teslim olmayacaklar, hukukun üstünlüğünü, adil yargılanma hakkını ve demokrasiyi kararlılıkla savunacaklardır.  Bu duygu ve düşüncelerle; tüm adaletsizliklere, baskı ve sindirme politikalarına karşı onurlu bir duruş sergileyen, mesleğinin onurunu, saygınlığını koruyan,üstünlerin hukukunu değil, hukukun üstünlüğünü benimsemiş tüm avukatlarımızın, 5 Nisan Avukatlar Günü kutlu olsun.   
Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır 5 Nİsan Avukatlar gününü kutladı

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan avukatları ziyaret etti. 

Başkan Çakır ziyaret kapsamında Av. Berkay Dal, Av. Engin Uzun, Av. Nurullah Elieyioğlu ve Av. Tarık Güney'i ziyaret ederek, Avukatlar Günü'nü kutladı ve nazar boncuğu hediye etti. 

Başkan Çakır, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şunları iletti: 

“Toplumların huzurlu ve güvenli bir ortamda hayatlarını sürdürmelerinin temel şartlarından birisi de adaletin sağlanmasıdır. Ülkemizde maalesef yargıya, hukuka olan güven her geçen gün azalmaktadır. Halkın hak arama özgürlüğünün aracı ve güvencesi olan savunmanın temsilci avukatlara uygulanan her türlü baskı,engelleme halkın savunma hakkına, adalete olan bir saldırıdır. İnanıyorum ki; avukatlar ve barolar, her türlü hukuksuzluğa, baskıya, engelleme çabalarına teslim olmayacaklar, hukukun üstünlüğünü, adil yargılanma hakkını ve demokrasiyi kararlılıkla savunacaklardır. 

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm adaletsizliklere, baskı ve sindirme politikalarına karşı onurlu bir duruş sergileyen, mesleğinin onurunu, saygınlığını koruyan,üstünlerin hukukunu değil, hukukun üstünlüğünü benimsemiş tüm avukatlarımızın, 5 Nisan Avukatlar Günü kutlu olsun. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.