,, ,

Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nin yeni rektörü oldu

Gündem 01.08.2023 - 10:33, Güncelleme: 01.08.2023 - 10:33 3103+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nin yeni rektörü oldu

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı atandı.
Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı , Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğüne atandı. Bostancı, 1965 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Bostancı, 1992 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamladı. 1998 yılında doçent, 2004 yılında profesör oldu. Bostancı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Rektör Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bostancı, 2016 yılında Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğüne atandı. Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı , İç Hastalıkları, Romatoloji, Geriatri, Nefroloji, Kardiyoloji, Tıp Eğitimi ve Tıbbi Etik alanlarında uzmandır. Bostancı, 100'ün üzerinde bilimsel makale ve kitap yayınlamıştır. Bostancı, Türk İç Hastalıkları Derneği, Türk Romatoloji Derneği, Türk Geriatri Derneği, Türk Nefroloji Derneği, Türk Kardiyoloji Derneği, Türk Tıp Eğitimi Derneği ve Türk Tıbbi Etik Derneği üyesidir. Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı , Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğüne atanmasıyla birlikte, üniversitenin akademik ve bilimsel çalışmalarını daha da ileriye götürmek için çalışacağını ifade etti. Bostancı, üniversitenin eğitim, araştırma ve topluma hizmet alanlarında öncü bir üniversite olmasını hedeflediğini söyledi.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı atandı.

Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı , Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğüne atandı. Bostancı, 1965 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Bostancı, 1992 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamladı. 1998 yılında doçent, 2004 yılında profesör oldu. Bostancı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Rektör Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bostancı, 2016 yılında Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğüne atandı.

Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı , İç Hastalıkları, Romatoloji, Geriatri, Nefroloji, Kardiyoloji, Tıp Eğitimi ve Tıbbi Etik alanlarında uzmandır. Bostancı, 100'ün üzerinde bilimsel makale ve kitap yayınlamıştır. Bostancı, Türk İç Hastalıkları Derneği, Türk Romatoloji Derneği, Türk Geriatri Derneği, Türk Nefroloji Derneği, Türk Kardiyoloji Derneği, Türk Tıp Eğitimi Derneği ve Türk Tıbbi Etik Derneği üyesidir.

Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı , Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğüne atanmasıyla birlikte, üniversitenin akademik ve bilimsel çalışmalarını daha da ileriye götürmek için çalışacağını ifade etti. Bostancı, üniversitenin eğitim, araştırma ve topluma hizmet alanlarında öncü bir üniversite olmasını hedeflediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.