,, ,

Apex Legends sistem gereksinimleri: Apex Legends kaç Gb yer kaplar?

Oyun 29.07.2023 - 17:13, Güncelleme: 29.07.2023 - 17:13 10002+ kez okundu.
 

Apex Legends sistem gereksinimleri: Apex Legends kaç Gb yer kaplar?

Apex Legends sistem gereksinimleri: Apex Legends kaç Gb yer kaplar?
Apex Legends, Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan ücretsiz oynanabilen bir battle royale video oyunudur. Oyun , 4 Şubat 2019 tarihinde Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Apex Legends , 20. yüzyılın sonlarında geçmektedir ve oyunculara bir takım halinde diğer oyuncularla savaşma ve hayatta kalma mücadelesi vermektedir. Oyunda, çeşitli silahlar, yetenekler ve karakterler bulunmaktadır. Apex Legends , düşük sistem gereksinimleri gerektiren bir oyundur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür. Apex Legends 'ın minimum sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel Core i3-6300 veya AMD FX-4350 Bellek: 8 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 veya AMD Radeon R7 370 Depolama: 22 GB kullanılabilir alan Apex Legends 'ın önerilen sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel Core i5-7600 veya AMD Ryzen 5 1600 Bellek: 16 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB veya AMD Radeon RX 580 4 GB Depolama: 22 GB kullanılabilir alan Apex Legends , 22 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir. Apex Legends , düşük sistem gereksinimleri gerektiren, eğlenceli ve rekabetçi bir oyundur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.
Apex Legends sistem gereksinimleri: Apex Legends kaç Gb yer kaplar?

Apex Legends, Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan ücretsiz oynanabilen bir battle royale video oyunudur. Oyun , 4 Şubat 2019 tarihinde Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

Apex Legends , 20. yüzyılın sonlarında geçmektedir ve oyunculara bir takım halinde diğer oyuncularla savaşma ve hayatta kalma mücadelesi vermektedir. Oyunda, çeşitli silahlar, yetenekler ve karakterler bulunmaktadır.

Apex Legends , düşük sistem gereksinimleri gerektiren bir oyundur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.

Apex Legends 'ın minimum sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel Core i3-6300 veya AMD FX-4350
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 veya AMD Radeon R7 370
  • Depolama: 22 GB kullanılabilir alan

Apex Legends 'ın önerilen sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel Core i5-7600 veya AMD Ryzen 5 1600
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB veya AMD Radeon RX 580 4 GB
  • Depolama: 22 GB kullanılabilir alan

Apex Legends , 22 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir.

Apex Legends , düşük sistem gereksinimleri gerektiren, eğlenceli ve rekabetçi bir oyundur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.