,, ,

Fortnite sistem gereksinimleri: Fortnite kaç Gb yer kaplar?

Oyun 29.07.2023 - 16:59, Güncelleme: 29.07.2023 - 16:59 9741+ kez okundu.
 

Fortnite sistem gereksinimleri: Fortnite kaç Gb yer kaplar?

Fortnite sistem gereksinimleri: Fortnite kaç Gb yer kaplar?
Fortnite , Epic Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir battle royale video oyunudur. Oyun , 2017 yılında Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS ve Android için piyasaya sürüldü. Fortnite , 100 oyuncunun bir adadan hayatta kalma mücadelesi verdiği bir oyundur. Oyuncular, silahlar, araçlar ve binalar kullanarak birbirlerini öldürmeye çalışırlar. Oyunun sonunda hayatta kalan tek oyuncu galip gelir. Fortnite , ücretsiz olarak oynanabilen bir oyundur. Oyun içi satın alımlar ile oyuna yeni içerikler eklenebilmektedir. Fortnite , düşük sistem gereksinimleri gerektiren bir oyundur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür. Fortnite 'ın minimum sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel Core i3-3225 veya AMD Phenom ii X3 7200 Bellek: 4 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870 Depolama: 30 GB kullanılabilir alan Fortnite 'ın önerilen sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel Core i5-7600 veya AMD Ryzen 3 1200 Bellek: 8 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB veya AMD Radeon RX 580 4GB Depolama: 30 GB kullanılabilir alan Fortnite , 30 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir. Fortnite , ücretsiz olarak oynanabilen, düşük sistem gereksinimleri gerektiren ve eğlenceli bir battle royale oyunudur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.
Fortnite sistem gereksinimleri: Fortnite kaç Gb yer kaplar?

Fortnite , Epic Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir battle royale video oyunudur. Oyun , 2017 yılında Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS ve Android için piyasaya sürüldü.

Fortnite , 100 oyuncunun bir adadan hayatta kalma mücadelesi verdiği bir oyundur. Oyuncular, silahlar, araçlar ve binalar kullanarak birbirlerini öldürmeye çalışırlar. Oyunun sonunda hayatta kalan tek oyuncu galip gelir.

Fortnite , ücretsiz olarak oynanabilen bir oyundur. Oyun içi satın alımlar ile oyuna yeni içerikler eklenebilmektedir.

Fortnite , düşük sistem gereksinimleri gerektiren bir oyundur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.

Fortnite 'ın minimum sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel Core i3-3225 veya AMD Phenom ii X3 7200
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

Fortnite 'ın önerilen sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel Core i5-7600 veya AMD Ryzen 3 1200
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB veya AMD Radeon RX 580 4GB
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

Fortnite , 30 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir.

Fortnite , ücretsiz olarak oynanabilen, düşük sistem gereksinimleri gerektiren ve eğlenceli bir battle royale oyunudur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.