,, ,

Mezitli Belediyesi Ekipleri Çöp Evi Boşalttı

Gündem 28.07.2023 - 15:05, Güncelleme: 28.07.2023 - 15:07 3132+ kez okundu.
 

Mezitli Belediyesi Ekipleri Çöp Evi Boşalttı

Mezitli Belediyesi Ekipleri Çöp Evi Boşalttı
Mezitli Belediyesi ekipleri, çevredeki vatandaşların kötü koku ihbarı üzerine harekete geçti ve Çamlıca Mahallesi nde müstakil bir evde çöp depolandığını tespit etti. Yapılan incelemeler sonucunda, yaşlı bir çiftin yaşadığı müstakil iki katlı evin odalarının ve bahçesinin tamamen çöplerden toplanmış atıklarla dolu olduğu görüldü. Polis ekiplerinin yanı sıra Mezitli Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle muhtarı ve evin sahibi ile yaptıkları görüşmeler sonrası hemen harekete geçerek çöp evi temizledi. Yatalak olduğu tespit edilen yaşlı kadın da tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 5 saat süren temizleme çalışmaları sonrası yapılan boşaltma ve temizlik işlemleri tutanak altına alınarak ilgili taraflara tebliğ edildi. Çöp konteynerleri ve çevresel atıklardan ayrıştırılan çöplerin depolanmasının çevresel sorunlar ve sağlık açısından büyük sıkıntılara yol açtığı ifade edilerek, vatandaşa gereken uyarılar yapıldı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan , yaptığı açıklamada, "Çevrenin korunması ve temizliği için tüm vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekiyor. Çöplerin çevreye ve halk sağlığına zarar vermemesi için çöp konteynerleri ve çevresel atıklardan ayrıştırılan çöplerin uygun şekilde depolanması gerekiyor. Bu konuda vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var" dedi.
Mezitli Belediyesi Ekipleri Çöp Evi Boşalttı

Mezitli Belediyesi ekipleri, çevredeki vatandaşların kötü koku ihbarı üzerine harekete geçti ve Çamlıca Mahallesi nde müstakil bir evde çöp depolandığını tespit etti.

Yapılan incelemeler sonucunda, yaşlı bir çiftin yaşadığı müstakil iki katlı evin odalarının ve bahçesinin tamamen çöplerden toplanmış atıklarla dolu olduğu görüldü.

Polis ekiplerinin yanı sıra Mezitli Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle muhtarı ve evin sahibi ile yaptıkları görüşmeler sonrası hemen harekete geçerek çöp evi temizledi. Yatalak olduğu tespit edilen yaşlı kadın da tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Yaklaşık 5 saat süren temizleme çalışmaları sonrası yapılan boşaltma ve temizlik işlemleri tutanak altına alınarak ilgili taraflara tebliğ edildi.

Çöp konteynerleri ve çevresel atıklardan ayrıştırılan çöplerin depolanmasının çevresel sorunlar ve sağlık açısından büyük sıkıntılara yol açtığı ifade edilerek, vatandaşa gereken uyarılar yapıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan , yaptığı açıklamada, "Çevrenin korunması ve temizliği için tüm vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekiyor. Çöplerin çevreye ve halk sağlığına zarar vermemesi için çöp konteynerleri ve çevresel atıklardan ayrıştırılan çöplerin uygun şekilde depolanması gerekiyor. Bu konuda vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.