,, ,

CHP’li Tahtasız: Halkın sırtına zamları yükleyip kaçmak yok öyle!

Siyaset 25.07.2023 - 15:55, Güncelleme: 25.07.2023 - 15:58 4011+ kez okundu.
 

CHP’li Tahtasız: Halkın sırtına zamları yükleyip kaçmak yok öyle!

CHP’li Tahtasız: Halkın sırtına zamları yükleyip kaçmak yok öyle!
Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız , zamlarla ilgili Meclis’te olağanüstü toplanma çağrısında bulundu. Tahtasız, AKP milletvekillerinin toplantı yeter sayısı sağlanmasın diye salona girmediklerini belirterek, “Halkın sırtına zamları yükleyip kaçmak yok öyle. Hesap vereceksiniz” dedi. Mehmet Tahtasız , yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Zam zam hükümetinin halkın sırtına yüklediği zamları görüşmek için Meclis’i olağanüstü topladık. Cumhuriyet Halk Partisi grubu ve muhalefet olarak yerimizi aldık. Halka hesap vermekten kaçan AKP milletvekilleri Meclis’e gelmedi. Önce Meclis Genel Kurulu toplantı yeter sayısı sağlanmasın, millete yüklenen zamlar konuşulmasın diye salona girmediler. Elektronik oylama yaptırdılar. Baktılar ki çare yok, muhalefet milletin iradesine sahip çıkıyor, apar topar salona girdiler. Meğer kapı ağzında bekliyorlarmış. Halkın sırtına zamları yükleyip kaçmak yok öyle. Hesap vereceksiniz. Bu zamlar geri alınacak. Halkın rahatı için çalışacağız. AKP milletvekilleri, milletin sesine kulak vermeli ve Meclis’e gelmelidir. Bu zamlar geri alınacak. Halkın rahatı için çalışacağız.
CHP’li Tahtasız: Halkın sırtına zamları yükleyip kaçmak yok öyle!

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız , zamlarla ilgili Meclis’te olağanüstü toplanma çağrısında bulundu. Tahtasız, AKP milletvekillerinin toplantı yeter sayısı sağlanmasın diye salona girmediklerini belirterek, “Halkın sırtına zamları yükleyip kaçmak yok öyle. Hesap vereceksiniz” dedi.

Mehmet Tahtasız , yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Zam zam hükümetinin halkın sırtına yüklediği zamları görüşmek için Meclis’i olağanüstü topladık. Cumhuriyet Halk Partisi grubu ve muhalefet olarak yerimizi aldık. Halka hesap vermekten kaçan AKP milletvekilleri Meclis’e gelmedi.

Önce Meclis Genel Kurulu toplantı yeter sayısı sağlanmasın, millete yüklenen zamlar konuşulmasın diye salona girmediler. Elektronik oylama yaptırdılar. Baktılar ki çare yok, muhalefet milletin iradesine sahip çıkıyor, apar topar salona girdiler. Meğer kapı ağzında bekliyorlarmış.

Halkın sırtına zamları yükleyip kaçmak yok öyle. Hesap vereceksiniz. Bu zamlar geri alınacak. Halkın rahatı için çalışacağız.

AKP milletvekilleri, milletin sesine kulak vermeli ve Meclis’e gelmelidir. Bu zamlar geri alınacak. Halkın rahatı için çalışacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.