,, ,

Yerlikaya: Adana'da depremde can kaybı veya yaralanma yok

Gündem 25.07.2023 - 10:26, Güncelleme: 25.07.2023 - 10:26 2941+ kez okundu.
 

Yerlikaya: Adana'da depremde can kaybı veya yaralanma yok

Yerlikaya: Adana'da depremde can kaybı veya yaralanma yok
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Adana 'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar can kaybı veya yaralanma olmadığını söyledi. Yerlikaya, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bugün saat 08.44'te Adana'nın Kozan ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD başta olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Şu ana kadar 112 Acil İhbar hattına can ve mal kaybına yönelik herhangi bir ihbar yapılmamıştır. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" dedi. Deprem, Adana'nın yanı sıra Hatay, Mersin ve Osmaniye illerinde de hissedildi.
Yerlikaya: Adana'da depremde can kaybı veya yaralanma yok

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Adana 'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar can kaybı veya yaralanma olmadığını söyledi.

Yerlikaya, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bugün saat 08.44'te Adana'nın Kozan ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD başta olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Şu ana kadar 112 Acil İhbar hattına can ve mal kaybına yönelik herhangi bir ihbar yapılmamıştır. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" dedi.

Deprem, Adana'nın yanı sıra Hatay, Mersin ve Osmaniye illerinde de hissedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.