,, ,

Airdrop nedir

Bilim-Teknoloji 19.07.2023 - 14:17, Güncelleme: 19.07.2023 - 14:17 5336+ kez okundu.
 

Airdrop nedir

Airdrop nedir
Airdrop, iki farklı anlama sahip bir terimdir. Birincisi, Apple cihazlar arasında kablosuz olarak dosya paylaşımı yapmaya yarayan bir özelliktir. İkincisi, kripto para piyasasında yeni çıkan bir coinin ücretsiz olarak dağıtılmasıdır. Apple cihazlar arasında Airdrop kullanmak için şu adımları izleyebilirsiniz: Bir uygulama veya dosya açın ve paylaş butonuna dokunun. Paylaşım seçenekleri arasından Airdrop butonuna dokunun. Paylaşmak istediğiniz kişinin cihazı ile yakın olduğunuzdan emin olun. Paylaşmak istediğiniz kişiyi seçin ve dosya paylaşımını onaylayın. Kripto para piyasasında Airdrop kullanmak için şu adımları izleyebilirsiniz: Airdrop yapacak olan projenin web sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip edin. Airdrop şartlarını yerine getirin. Örneğin, projenin Telegram grubuna katılmak, Twitter’da paylaşım yapmak, anket doldurmak gibi. Airdrop için uygun olan bir cüzdan adresi edinin. Örneğin, ERC-20 tabanlı bir coin için MyEtherWallet gibi bir cüzdan kullanabilirsiniz. Cüzdan adresinizi projeye bildirin ve Airdrop ’un gerçekleşmesini bekleyin.
Airdrop nedir

Airdrop, iki farklı anlama sahip bir terimdir. Birincisi, Apple cihazlar arasında kablosuz olarak dosya paylaşımı yapmaya yarayan bir özelliktir. İkincisi, kripto para piyasasında yeni çıkan bir coinin ücretsiz olarak dağıtılmasıdır.

Apple cihazlar arasında Airdrop kullanmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • Bir uygulama veya dosya açın ve paylaş butonuna dokunun.
  • Paylaşım seçenekleri arasından Airdrop butonuna dokunun.
  • Paylaşmak istediğiniz kişinin cihazı ile yakın olduğunuzdan emin olun.
  • Paylaşmak istediğiniz kişiyi seçin ve dosya paylaşımını onaylayın.

Kripto para piyasasında Airdrop kullanmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • Airdrop yapacak olan projenin web sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip edin.
  • Airdrop şartlarını yerine getirin. Örneğin, projenin Telegram grubuna katılmak, Twitter’da paylaşım yapmak, anket doldurmak gibi.
  • Airdrop için uygun olan bir cüzdan adresi edinin. Örneğin, ERC-20 tabanlı bir coin için MyEtherWallet gibi bir cüzdan kullanabilirsiniz.
  • Cüzdan adresinizi projeye bildirin ve Airdrop ’un gerçekleşmesini bekleyin.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.