,, ,

Kutay Soyocak Kimdir, Nerelidir? Kutay Soyocak Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 19.07.2023 - 13:39, Güncelleme: 19.07.2023 - 13:39 5341+ kez okundu.
 

Kutay Soyocak Kimdir, Nerelidir? Kutay Soyocak Hayatı ve Biyografisi

Kutay Soyocak Kimdir, Nerelidir? Kutay Soyocak Hayatı ve Biyografisi
Kutay Soyocak İstanbul doğumlu bir şarkıcı ve müzisyendir. Jakuzi adlı müzik grubunun solisti olarak tanınmaktadır. Ayrıca Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü mezunudur. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Kutay Soyocak ’ın Instagram’da 8 bin takipçisi bulunmaktadır. Kutay Soyocak son zamanlarda güzel oyuncu Hazar Ergüçlü ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmiştir. İkili, Instagram hesaplarından birlikte olduklarını gösteren fotoğraflar paylaşmıştır. Hazar Ergüçlü, daha önce yönetmen Onur Ünlü ve oyuncu Ekin Koç ile birlikte olduğu söylenmişti. Kutay Soyocak ’ın müzikal kariyeri ise Jakuzi grubuyla başlamıştır. Jakuzi, 2015 yılında Kutay Soyocak ve Taner Yücel tarafından kurulmuş bir synth-pop grubudur. Grup, ilk albümü Fantezi Müzik’i 2016 yılında yayımlamıştır. Albüm, eleştirmenlerden ve dinleyicilerden olumlu yorumlar almıştır. Grubun ikinci albümü Hata Payı ise 2019 yılında çıkmıştır. Grup, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da da konserler vermiştir.
Kutay Soyocak Kimdir, Nerelidir? Kutay Soyocak Hayatı ve Biyografisi

Kutay Soyocak İstanbul doğumlu bir şarkıcı ve müzisyendir. Jakuzi adlı müzik grubunun solisti olarak tanınmaktadır. Ayrıca Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü mezunudur. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Kutay Soyocak ’ın Instagram’da 8 bin takipçisi bulunmaktadır.

Kutay Soyocak son zamanlarda güzel oyuncu Hazar Ergüçlü ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmiştir. İkili, Instagram hesaplarından birlikte olduklarını gösteren fotoğraflar paylaşmıştır. Hazar Ergüçlü, daha önce yönetmen Onur Ünlü ve oyuncu Ekin Koç ile birlikte olduğu söylenmişti.

Kutay Soyocak ’ın müzikal kariyeri ise Jakuzi grubuyla başlamıştır. Jakuzi, 2015 yılında Kutay Soyocak ve Taner Yücel tarafından kurulmuş bir synth-pop grubudur. Grup, ilk albümü Fantezi Müzik’i 2016 yılında yayımlamıştır. Albüm, eleştirmenlerden ve dinleyicilerden olumlu yorumlar almıştır. Grubun ikinci albümü Hata Payı ise 2019 yılında çıkmıştır. Grup, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da da konserler vermiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.