,, ,

The Afterparty Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Tv-Dünyası 17.07.2023 - 16:40, Güncelleme: 17.07.2023 - 16:43 4123+ kez okundu.
 

The Afterparty Dizisi Konusu ve Oyuncuları

The Afterparty Dizisi Konusu ve Oyuncuları
The Afterparty ,  bir lise buluşması partisinde yaşanan cinayete odaklanan bir dizi . Lise mezunlarının bir araya geldikleri parti sonrasında yaşanan olayların her bir karakterin bakış açısıyla anlatıldığı yapımda, Dedektif Danner ( Tiffany Haddish ) ve ortağı Culp ( Natasha Rothwell ) gerçeği ortaya çıkarmak için çabalar. Dizinin başrolünde Dave Franco , ölü bulunan ünlü müzisyen Xavier’i canlandırıyor. Diğer oyuncular arasında Sam Richardson , Zoe Chao , Ben Schwartz , Ike Barinholtz , Ilana Glazer , Jamie Demetriou , Tiya Sircar , Ayden Mayeri ve Kelvin Yu gibi isimler var. Dizinin yaratıcısı ve yönetmeni Christopher Miller . Dizinin senaryosunu ise Miller, Phil Lord ve Anthony King yazdı. Dizi Apple TV üzerinden yayınlanıyor. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor ve her bölüm farklı bir türde çekildi2. Dizinin IMDb puanı 10 üzerinden 7.3
The Afterparty Dizisi Konusu ve Oyuncuları

The Afterparty ,  bir lise buluşması partisinde yaşanan cinayete odaklanan bir dizi . Lise mezunlarının bir araya geldikleri parti sonrasında yaşanan olayların her bir karakterin bakış açısıyla anlatıldığı yapımda, Dedektif Danner ( Tiffany Haddish ) ve ortağı Culp ( Natasha Rothwell ) gerçeği ortaya çıkarmak için çabalar. Dizinin başrolünde Dave Franco , ölü bulunan ünlü müzisyen Xavier’i canlandırıyor. Diğer oyuncular arasında Sam Richardson , Zoe Chao , Ben Schwartz , Ike Barinholtz , Ilana Glazer , Jamie Demetriou , Tiya Sircar , Ayden Mayeri ve Kelvin Yu gibi isimler var.

Dizinin yaratıcısı ve yönetmeni Christopher Miller . Dizinin senaryosunu ise Miller, Phil Lord ve Anthony King yazdı. Dizi Apple TV üzerinden yayınlanıyor. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor ve her bölüm farklı bir türde çekildi2. Dizinin IMDb puanı 10 üzerinden 7.3

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.