,, ,

Kombine Bilet Nedir? Kombine Bilet Nasıl Alınır?

Gündem 13.07.2023 - 16:02, Güncelleme: 13.07.2023 - 16:02 3454+ kez okundu.
 

Kombine Bilet Nedir? Kombine Bilet Nasıl Alınır?

Kombine Bilet Nedir? Kombine Bilet Nasıl Alınır?
Kombine bilet , birkaç farklı spor müsabakasını içeren bir bilet türüdür. Spor organizasyonları veya kulüpler tarafından satılan kombine biletler, bir takımın ev sahipliği yapacağı birkaç maç için geçerlidir. Kombine biletler, spor hayranlarına birçok avantaj sunar. Kombine biletler, sezon başında alınır ve takımın sadece kendi evindeki maçlarına girilmesini sağlar. Kombine bilet almanın avantajları şunlardır: Bilet kuyruklarında beklemeden maçlara girebilirsiniz. Kombine biletiniz olduğu sürece, istediğiniz maça kolayca giriş yapabilirsiniz. Böylece zaman ve enerji kaybetmezsiniz. Önemli maçlarda bilet fiyatlarından etkilenmezsiniz. Kombine biletiniz, sezon başında belirlenen bir fiyattan satın alındığı için, maçların önemine göre artan veya azalan bilet fiyatlarından etkilenmezsiniz. Böylece bütçenizi daha iyi planlayabilirsiniz. Takımınıza daha fazla destek olabilirsiniz. Kombine biletiniz sayesinde, takımınızın evindeki tüm maçlarını izleyebilir ve onlara daha fazla moral verebilirsiniz. Ayrıca takımınızın performansını daha yakından takip edebilir ve onlarla daha fazla bağ kurabilirsiniz. Kombine bilet almanın dezavantajları şunlardır: Deplasman maçlarına giremezsiniz. Kombine biletiniz, sadece takımınızın evindeki maçlar için geçerlidir. Eğer takımınızı deplasmanda da desteklemek isterseniz, ayrıca bilet almanız gerekir. Gidemediğiniz maçlar için para iadesi alamazsınız. Kombine biletiniz, sezon başında tek seferde ödediğiniz bir bedele karşılık gelir. Eğer herhangi bir nedenle gidemediğiniz maçlar olursa, bu maçların parasını geri alamazsınız. Kombine biletinizi başkasına devredemezsiniz. Kombine biletiniz, sizin adınıza düzenlenmiş kişiye özel bir bilettir. Eğer kombine biletinizi başkasına vermek isterseniz, bunu yapamazsınız. Kombine bilet nasıl alınır? Kombine bilet almak için öncelikle Passolig Kart başvurusu yapmanız gerekmektedir. Passolig Kart , 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca stadyumlara giriş yapabilmenizi sağlayan bir karttır. Passolig Kart başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz. Passolig Kart başvurunuzu tamamladıktan sonra, Kombine bilet almak istediğiniz takımın resmi sitesinden veya stadyum gişelerinden kombine satışlarının ne zaman başlayacağını öğrenebilirsiniz. Kombine satışları başladığında, www.passo.com.tr sitesinden veya Passo Mobil uygulamasından üye olup kredi kartı ile ödeme yaparak kombine biletinizi satın alabilirsiniz.
Kombine Bilet Nedir? Kombine Bilet Nasıl Alınır?

Kombine bilet , birkaç farklı spor müsabakasını içeren bir bilet türüdür. Spor organizasyonları veya kulüpler tarafından satılan kombine biletler, bir takımın ev sahipliği yapacağı birkaç maç için geçerlidir. Kombine biletler, spor hayranlarına birçok avantaj sunar. Kombine biletler, sezon başında alınır ve takımın sadece kendi evindeki maçlarına girilmesini sağlar.

Kombine bilet almanın avantajları şunlardır:

  • Bilet kuyruklarında beklemeden maçlara girebilirsiniz. Kombine biletiniz olduğu sürece, istediğiniz maça kolayca giriş yapabilirsiniz. Böylece zaman ve enerji kaybetmezsiniz.
  • Önemli maçlarda bilet fiyatlarından etkilenmezsiniz. Kombine biletiniz, sezon başında belirlenen bir fiyattan satın alındığı için, maçların önemine göre artan veya azalan bilet fiyatlarından etkilenmezsiniz. Böylece bütçenizi daha iyi planlayabilirsiniz.
  • Takımınıza daha fazla destek olabilirsiniz. Kombine biletiniz sayesinde, takımınızın evindeki tüm maçlarını izleyebilir ve onlara daha fazla moral verebilirsiniz. Ayrıca takımınızın performansını daha yakından takip edebilir ve onlarla daha fazla bağ kurabilirsiniz.
  • Kombine bilet almanın dezavantajları şunlardır:

Deplasman maçlarına giremezsiniz. Kombine biletiniz, sadece takımınızın evindeki maçlar için geçerlidir. Eğer takımınızı deplasmanda da desteklemek isterseniz, ayrıca bilet almanız gerekir.
Gidemediğiniz maçlar için para iadesi alamazsınız. Kombine biletiniz, sezon başında tek seferde ödediğiniz bir bedele karşılık gelir. Eğer herhangi bir nedenle gidemediğiniz maçlar olursa, bu maçların parasını geri alamazsınız.
Kombine biletinizi başkasına devredemezsiniz. Kombine biletiniz, sizin adınıza düzenlenmiş kişiye özel bir bilettir. Eğer kombine biletinizi başkasına vermek isterseniz, bunu yapamazsınız.


Kombine bilet nasıl alınır?

Kombine bilet almak için öncelikle Passolig Kart başvurusu yapmanız gerekmektedir. Passolig Kart , 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca stadyumlara giriş yapabilmenizi sağlayan bir karttır. Passolig Kart başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

Passolig Kart başvurunuzu tamamladıktan sonra, Kombine bilet almak istediğiniz takımın resmi sitesinden veya stadyum gişelerinden kombine satışlarının ne zaman başlayacağını öğrenebilirsiniz. Kombine satışları başladığında, www.passo.com.tr sitesinden veya Passo Mobil uygulamasından üye olup kredi kartı ile ödeme yaparak kombine biletinizi satın alabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.