,, ,

Antalya Turizm Ödülleri Eylül Ayında Yeni Sahiplerini Bekliyor

Gündem 10.07.2023 - 09:58, Güncelleme: 10.07.2023 - 09:58 3556+ kez okundu.
 

Antalya Turizm Ödülleri Eylül Ayında Yeni Sahiplerini Bekliyor

Antalya Turizm Ödülleri Eylül Ayında Yeni Sahiplerini Bekliyor
Yeşilçam Medya olarak kurulduğumuz günden bu yana benimsemiş olduğumuz ikelerden ödün vermeden, Türkiye'nin en güzel şehirlerinden olan biri olan Antalya'da Yönetim Kurulu Başkanı Köksal SELÇUK önderliğinde yayın hayatımıza devam etmekteyiz. Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk Eylül ayında gerçekleşecek tören için "Antalyada yaşıyoruz. Turizmin Antalya da çok önemi var. Biz yılda çeşitli kategoriler ile iş insanlarına ödülleri veriyoruz. İş insanlarına heyecan veriyoruz. Törende ödül alınırken ve ödül törenine ait görüntüleri 07 Medya grubuna ait olan 8 tane haber sitesinde paylaşım yapıyoruz. Aylık çıkan Antalya Tempo Dergisinde tam sayfa yayınlıyoruz. İş insanın ödül anını gören ve okuyan vatandaşlar, elbette ödül alan firma ile iş insanı ile iş yapmak ister. Yapmış olduğumuz organizasyonlardan bizde çok mutlu oluyoruz. Her etkinlik bir heyecan. Eylül ayı içinde Antalya Turizmine Değer Katan İş insanlarına ödüller verecegiz" dedi.        
Antalya Turizm Ödülleri Eylül Ayında Yeni Sahiplerini Bekliyor

Yeşilçam Medya olarak kurulduğumuz günden bu yana benimsemiş olduğumuz ikelerden ödün vermeden, Türkiye'nin en güzel şehirlerinden olan biri olan Antalya'da Yönetim Kurulu Başkanı Köksal SELÇUK önderliğinde yayın hayatımıza devam etmekteyiz. Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk Eylül ayında gerçekleşecek tören için "Antalyada yaşıyoruz. Turizmin Antalya da çok önemi var. Biz yılda çeşitli kategoriler ile iş insanlarına ödülleri veriyoruz.

İş insanlarına heyecan veriyoruz. Törende ödül alınırken ve ödül törenine ait görüntüleri 07 Medya grubuna ait olan 8 tane haber sitesinde paylaşım yapıyoruz.

Aylık çıkan Antalya Tempo Dergisinde tam sayfa yayınlıyoruz. İş insanın ödül anını gören ve okuyan vatandaşlar, elbette ödül alan firma ile iş insanı ile iş yapmak ister.

Yapmış olduğumuz organizasyonlardan bizde çok mutlu oluyoruz. Her etkinlik bir heyecan. Eylül ayı içinde Antalya Turizmine Değer Katan İş insanlarına ödüller verecegiz" dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.