,, ,

KILIÇDAROĞLU MİLLİ SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Gündem 03.04.2022 - 10:19, Güncelleme: 03.04.2022 - 10:19 4268+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU MİLLİ SPORCULARI TEBRİK ETTİ

KILIÇDAROĞLU; ALTIN, GÜMÜŞ VE BRONZ MADALYA KAZANAN MİLLİ SPORCULARI TEBRİK ETTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Avrupa Güreş Şampiyonası’nda, 11. kez Avrupa Şampiyonu olarak bizleri bir kez daha gururlandıran Rıza Kayaalp ile aynı turnuvada başarı göstererek gümüş madalya kazanan Yunus Emre Başar ve bronz madalyaların sahibi olan Emre Mutlu ile Ahmet Uyar’ı yürekten kutluyorum” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın, gümüş ve bronz madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: “Avrupa Güreş Şampiyonası’nda, 11. kez Avrupa Şampiyonu olarak bizleri bir kez daha gururlandıran Rıza Kayaalp ile aynı turnuvada başarı göstererek gümüş madalya kazanan Yunus Emre Başar ve bronz madalyaların sahibi olan Emre Mutlu ile Ahmet Uyar’ı yürekten kutluyorum.”
KILIÇDAROĞLU; ALTIN, GÜMÜŞ VE BRONZ MADALYA KAZANAN MİLLİ SPORCULARI TEBRİK ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Avrupa Güreş Şampiyonası’nda, 11. kez Avrupa Şampiyonu olarak bizleri bir kez daha gururlandıran Rıza Kayaalp ile aynı turnuvada başarı göstererek gümüş madalya kazanan Yunus Emre Başar ve bronz madalyaların sahibi olan Emre Mutlu ile Ahmet Uyar’ı yürekten kutluyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın, gümüş ve bronz madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Avrupa Güreş Şampiyonası’nda, 11. kez Avrupa Şampiyonu olarak bizleri bir kez daha gururlandıran Rıza Kayaalp ile aynı turnuvada başarı göstererek gümüş madalya kazanan Yunus Emre Başar ve bronz madalyaların sahibi olan Emre Mutlu ile Ahmet Uyar’ı yürekten kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.