,, ,

“Kalp Cerrahisi Alanında Üstün Başarılara İmza Atan Temmuz Taner Türkiye’nin Gururu Oldu”

Sağlık 30.06.2023 - 17:49, Güncelleme: 30.06.2023 - 17:49 15215+ kez okundu.
 

“Kalp Cerrahisi Alanında Üstün Başarılara İmza Atan Temmuz Taner Türkiye’nin Gururu Oldu”

“Kalp Cerrahisi Alanında Üstün Başarılara İmza Atan Temmuz Taner Türkiye’nin Gururu Oldu”
İzmir doğumlu Op. Dr. Temmuz Taner , kusursuz eğitim geçmişi ve deneyimleriyle dikkat çekiyor. 1988 yılında dünyanın en güzel şehri olarak nitelendirdiği İzmir’de doğan Taner, ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 60. Yıl Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı. 2006-2012 yılları arasında üniversite hayatında müzik ve basketbol gibi Sosyal, Kültürel, Spor etkinliklerine katılan ve toplum hizmeti çalışmalarında kendini geliştiren Op. Dr. Temmuz Taner, Erasmus değişim programıyla İspanya’daki Arnau de Villanova Hastanesi’nde intern doktorluk yapan Taner, uluslararası deneyimler edindi. Ayvalık Devlet Hastanesi acil servisinde pratisyen hekim olarak mecburi hizmetini tamamladıktan sonra, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi branşına kabul edildi. 2012-2014 yıllarında Ayvalık Devlet Hastanesi acil servisinde pratisyen hekim olarak mecburi hizmetini tamamladıktan sonra Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi branşını kazanmış uzmanlığını burada tamamlamıştır.  2019 yılında Mardin Devlet Hastanesine Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olarak atanmış, Covid döneminde bu bölgede bir çok başarılı operasyon yapmıştır. Daha sonra Bursa Şehir Hastanesine atanmış ve burada görevine devam etmektedir. Taner, Bursa Şehir Hastanesi’nde klinikte gösterdiği olağanüstü performansıyla halk arasında adından söz ettirdi. Kalp cerrahisi alanında gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar ve tedavilerle tanınan Taner, hastalarına umut aşılamış ve hayatlarını kurtarmıştır. Özellikle karmaşık vakalarda gösterdiği uzmanlık, kendisini Türkiye’nin en iyi kalp cerrahlarından biri haline getirmiştir. Temmuz Taner ’in çalışmaları, kalp sağlığı konusunda toplumun farkındalığını artırmaya yönelik projeler ve seminerlerle de desteklenmektedir. Kendisi, sadece mesleki başarılarıyla değil, insan odaklı yaklaşımıyla da övgü bir çok almaktadır. Op. Dr. Temmuz Taner, kalp cerrahisi alanındaki üstün başarıları ve sağlık sektöründeki etkisiyle Türkiye’nin gururu haline gelmiştir. Gelecekteki projeleri ve çalışmalarıyla da kalp sağlığına adanmış bir kariyere sahip olmaya devam edeceği düşünülmektedir.
“Kalp Cerrahisi Alanında Üstün Başarılara İmza Atan Temmuz Taner Türkiye’nin Gururu Oldu”

İzmir doğumlu Op. Dr. Temmuz Taner , kusursuz eğitim geçmişi ve deneyimleriyle dikkat çekiyor.
1988 yılında dünyanın en güzel şehri olarak nitelendirdiği İzmir’de doğan Taner, ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 60. Yıl Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı.
2006-2012 yılları arasında üniversite hayatında müzik ve basketbol gibi Sosyal, Kültürel, Spor etkinliklerine katılan ve toplum hizmeti çalışmalarında kendini geliştiren Op. Dr. Temmuz Taner, Erasmus değişim programıyla İspanya’daki Arnau de Villanova Hastanesi’nde intern doktorluk yapan Taner, uluslararası deneyimler edindi. Ayvalık Devlet Hastanesi acil servisinde pratisyen hekim olarak mecburi hizmetini tamamladıktan sonra, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi branşına kabul edildi.


2012-2014 yıllarında Ayvalık Devlet Hastanesi acil servisinde pratisyen hekim olarak mecburi hizmetini tamamladıktan sonra Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi branşını kazanmış uzmanlığını burada tamamlamıştır. 
2019 yılında Mardin Devlet Hastanesine Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olarak atanmış, Covid döneminde bu bölgede bir çok başarılı operasyon yapmıştır. Daha sonra Bursa Şehir Hastanesine atanmış ve burada görevine devam etmektedir.
Taner, Bursa Şehir Hastanesi’nde klinikte gösterdiği olağanüstü performansıyla halk arasında adından söz ettirdi. Kalp cerrahisi alanında gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar ve tedavilerle tanınan Taner, hastalarına umut aşılamış ve hayatlarını kurtarmıştır. Özellikle karmaşık vakalarda gösterdiği uzmanlık, kendisini Türkiye’nin en iyi kalp cerrahlarından biri haline getirmiştir.

Temmuz Taner ’in çalışmaları, kalp sağlığı konusunda toplumun farkındalığını artırmaya yönelik projeler ve seminerlerle de desteklenmektedir. Kendisi, sadece mesleki başarılarıyla değil, insan odaklı yaklaşımıyla da övgü bir çok almaktadır.

Op. Dr. Temmuz Taner, kalp cerrahisi alanındaki üstün başarıları ve sağlık sektöründeki etkisiyle Türkiye’nin gururu haline gelmiştir. Gelecekteki projeleri ve çalışmalarıyla da kalp sağlığına adanmış bir kariyere sahip olmaya devam edeceği düşünülmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.