,, ,

Büyükşehir ekipleri Çıralı’da temizlik çalışması yaptı

Gündem 22.06.2023 - 11:52, Güncelleme: 22.06.2023 - 11:52 7001+ kez okundu.
 

Büyükşehir ekipleri Çıralı’da temizlik çalışması yaptı

Büyükşehir ekipleri Çıralı’da temizlik çalışması yaptı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Kemer Çıralı da trafiği engelleyen ağaç ve çalı gruplarını temizleyerek yolu güvenli hale getirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Antalya'nın gözbebeği ilçesi Kemer Çıralı bölgesinde yol kenarlarında bulunan ağaç ve kurumuş otları temizledi. Ekipler yol kenarlarında bulunan ve araçların görüş alanı ve geçişini engelleyen ağaçların ve çalı gruplarının budamasını yaptı. Ekipler misina ile kuruyan yabani otların temizliğini gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile Çıralı yol güzergahında görüş alanı açıldı.  
Büyükşehir ekipleri Çıralı’da temizlik çalışması yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Kemer Çıralı da trafiği engelleyen ağaç ve çalı gruplarını temizleyerek yolu güvenli hale getirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Antalya'nın gözbebeği ilçesi Kemer Çıralı bölgesinde yol kenarlarında bulunan ağaç ve kurumuş otları temizledi. Ekipler yol kenarlarında bulunan ve araçların görüş alanı ve geçişini engelleyen ağaçların ve çalı gruplarının budamasını yaptı. Ekipler misina ile kuruyan yabani otların temizliğini gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile Çıralı yol güzergahında görüş alanı açıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.