,, ,

Dönence Dizisinin konusu nedir?

Tv-Dünyası 17.06.2023 - 15:03, Güncelleme: 17.06.2023 - 15:15 5953+ kez okundu.
 

Dönence Dizisinin konusu nedir?

Dönence Dizi Oyuncuları? Dönence konusu nedir? Dönence dizi ne zaman başlayacak? Dönence dizi nerede çekildi?
Dönence Dizisi , Kanal D’nin yeni dizisi olarak 4 Temmuz Salı 20.00’da başlayacak. Dizinin başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu yer alıyor. Dizinin yönetmeni Serdar Gözelekli , senaryosu ise İsrail formatlı “Exceptional” isimli diziden uyarlanmış. Dizinin konusu, özel bir çocuk olan kız kardeşi Gülce için İstanbul’u terk edip Foça ’ya taşınan Gece’nin hayatını anlatıyor. Dizinin teaser afişi de yayınlandı ve sosyal medyada ilgi gördü Dönence Dizisinin konusu şöyledir: Foça ’nın tarihi dokusu, taş evleri, unutulmaz gün batımı manzarası ve eşsiz doğa güzellikleri ile ekranda görsel şölen yaratacak olan Dönence Gülce adında asperger sendromlu kardeşi olan Gece’nin hikâyesini ekrana getirecek. Gece’nin sevgilisi Miro, ailesinin tek çocuğu, müzik tutkunu bir gençtir. Babasının güçlü otoritesi ile yetişmiş olsa da hayali Gece ile birlikte yaptıkları şarkıları hayata geçirmektir. Fakat Miro’nun hayatı Gece’nin peşinden geldiği Foça’da bambaşka bir hal alacaktır.   Dönence Dizi Oyuncuları? Caner Topçu : Özgür rolünde. Foça’nın yakışıklı, zeki ve dürüst balıkçısıdır. Gece’ye aşık olur. Sümeyye Aydoğan : Gece rolünde. Asperger sendromlu kardeşi Gülce ile yaşayan, güzel, tatlı ve hayat dolu bir kadındır. Özgür ile tanışır. Didem İnselel : Verda rolünde. Gece’nin annesi, Cem’in eski karısıdır. Kızına destek olmaya çalışır. Emre Kınay : Cem rolünde. Gece’nin babası, Verda’nın eski kocasıdır. Kızını sevmektedir. Ülkü Hilal Çiftçi : Gülce rolünde. Gece’nin asperger sendromlu kardeşidir. Özgür ile arkadaş olur. Ogün Kaptanoğlu : Harun rolünde. Özgür’ün arkadaşı ve iş ortağıdır. Komik, saf ve iyi niyetli biridir. Doğa Karakaş : Rüzgar rolünde. Özgür’ün yeğeni, mahallenin sevimli çocuğudur. Atakan Hoşgören : Miro rolünde. Gece’nin sevgilisi, müzik tutkunu bir gençtir. Babasının güçlü otoritesi ile yetişmiştir. Nazlı Çetin : Sera rolünde. Gece’nin arkadaşı ve iş ortağıdır. Çapkın, maceracı ve eğlenceli biridir. Dizinin diğer oyuncuları arasında Alara Bozbey, Can Kızıltuğ, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak ve daha birçok isim yer almaktadır      
Dönence Dizi Oyuncuları? Dönence konusu nedir? Dönence dizi ne zaman başlayacak? Dönence dizi nerede çekildi?

Dönence Dizisi , Kanal D’nin yeni dizisi olarak 4 Temmuz Salı 20.00’da başlayacak. Dizinin başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu yer alıyor. Dizinin yönetmeni Serdar Gözelekli , senaryosu ise İsrail formatlı “Exceptional” isimli diziden uyarlanmış. Dizinin konusu, özel bir çocuk olan kız kardeşi Gülce için İstanbul’u terk edip Foça ’ya taşınan Gece’nin hayatını anlatıyor. Dizinin teaser afişi de yayınlandı ve sosyal medyada ilgi gördü

Dönence Dizisinin konusu şöyledir: Foça ’nın tarihi dokusu, taş evleri, unutulmaz gün batımı manzarası ve eşsiz doğa güzellikleri ile ekranda görsel şölen yaratacak olan Dönence Gülce adında asperger sendromlu kardeşi olan Gece’nin hikâyesini ekrana getirecek. Gece’nin sevgilisi Miro, ailesinin tek çocuğu, müzik tutkunu bir gençtir. Babasının güçlü otoritesi ile yetişmiş olsa da hayali Gece ile birlikte yaptıkları şarkıları hayata geçirmektir. Fakat Miro’nun hayatı Gece’nin peşinden geldiği Foça’da bambaşka bir hal alacaktır.

 

Dönence Dizi Oyuncuları?

Caner Topçu : Özgür rolünde. Foça’nın yakışıklı, zeki ve dürüst balıkçısıdır. Gece’ye aşık olur.
Sümeyye Aydoğan : Gece rolünde. Asperger sendromlu kardeşi Gülce ile yaşayan, güzel, tatlı ve hayat dolu bir kadındır. Özgür ile tanışır.
Didem İnselel : Verda rolünde. Gece’nin annesi, Cem’in eski karısıdır. Kızına destek olmaya çalışır.
Emre Kınay : Cem rolünde. Gece’nin babası, Verda’nın eski kocasıdır. Kızını sevmektedir.
Ülkü Hilal Çiftçi : Gülce rolünde. Gece’nin asperger sendromlu kardeşidir. Özgür ile arkadaş olur.
Ogün Kaptanoğlu : Harun rolünde. Özgür’ün arkadaşı ve iş ortağıdır. Komik, saf ve iyi niyetli biridir.
Doğa Karakaş : Rüzgar rolünde. Özgür’ün yeğeni, mahallenin sevimli çocuğudur.
Atakan Hoşgören : Miro rolünde. Gece’nin sevgilisi, müzik tutkunu bir gençtir. Babasının güçlü otoritesi ile yetişmiştir.
Nazlı Çetin : Sera rolünde. Gece’nin arkadaşı ve iş ortağıdır. Çapkın, maceracı ve eğlenceli biridir.
Dizinin diğer oyuncuları arasında Alara Bozbey, Can Kızıltuğ, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak ve daha birçok isim yer almaktadır

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.