,, ,

Milli Yol Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili Cevat Özerden Seçim Açıklaması

Siyaset 04.05.2023 - 09:48, Güncelleme: 04.05.2023 - 09:48 6860+ kez okundu.
 

Milli Yol Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili Cevat Özerden Seçim Açıklaması

Milli Yol Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili Cevat Özerden Seçim Açıklaması
Milli Yol Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili Cevat Özer Basın Açıklamasında Bulundu Cevat Özer Şu Açıklamalarda bulundu : Ülkem insanının ferasetine olan güvenimiz tamdır, Lakin; Birilerinin sandıkta seçim kaybetmeleri halinde, sonucu meşru görmeyeceklerini, Dolayısı ile bunu darbe girişimi sayacaklarını ifade ettikleri hassas  bir sürece girdik.  Milletin iradesinden daha meşru bir tercih olamaz.  Varlığını, millet iradesi üzerine inşa eden bir iktidarın, kendi iktidarı riske girdiğinde millet iradesini hiçe sayacağı yönündeki açıklamaları akıl tutulmasıdır. Buradan uyarıyorum, herkes aklını başına alsın.. Bu hassas günlerde milletimiz uyanık olmaya, sözüm ona siyasi parti yetkililerinide Akıllı olmaya davet ediyorum.
Milli Yol Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili Cevat Özerden Seçim Açıklaması

Milli Yol Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili Cevat Özer Basın Açıklamasında Bulundu

Cevat Özer Şu Açıklamalarda bulundu : Ülkem insanının ferasetine olan güvenimiz tamdır, Lakin; Birilerinin sandıkta seçim kaybetmeleri halinde, sonucu meşru görmeyeceklerini, Dolayısı ile bunu darbe girişimi sayacaklarını ifade ettikleri hassas  bir sürece girdik. 

Milletin iradesinden daha meşru bir tercih olamaz.  Varlığını, millet iradesi üzerine inşa eden bir iktidarın, kendi iktidarı riske girdiğinde millet iradesini hiçe sayacağı yönündeki açıklamaları akıl tutulmasıdır.

Buradan uyarıyorum, herkes aklını başına alsın.. Bu hassas günlerde milletimiz uyanık olmaya, sözüm ona siyasi parti yetkililerinide Akıllı olmaya davet ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.