,, ,

Swarm Hesabı Nasıl Silinir

Bilim-Teknoloji 16.04.2023 - 13:42, Güncelleme: 16.04.2023 - 13:42 14781+ kez okundu.
 

Swarm Hesabı Nasıl Silinir

Swarm Hesabı Nasıl Silinir ?
Swarm , Foursquare adlı yer tabanlı bir sosyal ağın ayrı bir uygulamasıdır. Swarm hesabınızı silmek isterseniz aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Swarm uygulamasını açın ve profil sayfanıza gidin. Ayarlar (dişli çark simgesi) düğmesine dokunun. Hesap bölümüne gidin. Hesap Sil seçeneğine dokunun. Swarm hesabınızı silmek istediğinize dair onay mesajını onaylayın. Hesabınızın tamamen silinmesi birkaç gün sürebilir. Not: Swarm hesabınızı silmek, Foursquare hesabınızı otomatik olarak silmez. Foursquare hesabınızı da silmek istiyorsanız, ayrıca Foursquare hesabınızı silmeniz gerekir.
Swarm Hesabı Nasıl Silinir ?

Swarm , Foursquare adlı yer tabanlı bir sosyal ağın ayrı bir uygulamasıdır. Swarm hesabınızı silmek isterseniz aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Swarm uygulamasını açın ve profil sayfanıza gidin.
  2. Ayarlar (dişli çark simgesi) düğmesine dokunun.
  3. Hesap bölümüne gidin.
  4. Hesap Sil seçeneğine dokunun.
  5. Swarm hesabınızı silmek istediğinize dair onay mesajını onaylayın.
  6. Hesabınızın tamamen silinmesi birkaç gün sürebilir.

Not: Swarm hesabınızı silmek, Foursquare hesabınızı otomatik olarak silmez. Foursquare hesabınızı da silmek istiyorsanız, ayrıca Foursquare hesabınızı silmeniz gerekir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.