,, ,

Spotify Kodu Nedir

Bilim-Teknoloji 16.04.2023 - 13:14, Güncelleme: 16.04.2023 - 13:16 14650+ kez okundu.
 

Spotify Kodu Nedir

Spotify Kodu Nedir?
Spotify Kodu , bir şarkı, albüm, çalma listesi veya podcast gibi içerikleri paylaşmanıza olanak tanıyan bir özelliktir. Bu kodlar, içeriğin QR kodu şeklinde basit bir görüntüsüdür ve Spotify uygulaması tarafından tarandığında, paylaşılan içeriğin doğrudan açılmasına olanak tanır. Spotify Kodu paylaşmak istediğiniz içeriği açın, ardından sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun ve "Paylaş" seçeneğini seçin. Bu adımda " Spotify Kodu " seçeneğini seçin ve kodunuzu kaydedebilir veya paylaşabilirsiniz. Başkaları kodu taramak için Spotify uygulamasında "Arama" seçeneğine dokunup sağ üst köşedeki kamera simgesine dokunarak koda doğrudan erişebilirler.
Spotify Kodu Nedir?

Spotify Kodu , bir şarkı, albüm, çalma listesi veya podcast gibi içerikleri paylaşmanıza olanak tanıyan bir özelliktir. Bu kodlar, içeriğin QR kodu şeklinde basit bir görüntüsüdür ve Spotify uygulaması tarafından tarandığında, paylaşılan içeriğin doğrudan açılmasına olanak tanır.

Spotify Kodu paylaşmak istediğiniz içeriği açın, ardından sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun ve "Paylaş" seçeneğini seçin. Bu adımda " Spotify Kodu " seçeneğini seçin ve kodunuzu kaydedebilir veya paylaşabilirsiniz. Başkaları kodu taramak için Spotify uygulamasında "Arama" seçeneğine dokunup sağ üst köşedeki kamera simgesine dokunarak koda doğrudan erişebilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.