,, ,

Mela Bedel’den “Bölüm Sonu”

Müzik 15.04.2023 - 10:33, Güncelleme: 15.04.2023 - 10:36 9130+ kez okundu.
 

Mela Bedel’den “Bölüm Sonu”

Mela Bedel’den “Bölüm Sonu”
Mela Bedel , ilk albümü “ Bölüm Sonu ” ile uzun süren heyecanlı bekleyişi sonlandırıyor. 14 Nisan’da Sony Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanacak ve 10 şarkıdan oluşan albümün tüm sözleri Mela Bedel ’e ait. Bir ilk albüm olma özelliği taşıyan “Bölüm Sonu”nda, sanatçının daha önce yayınlanan ve büyük beğeni toplayan şarkıları da yer alıyor. Toplamda 13 aylık bir prodüksiyon sürecinden sonra dinleyiciyle buluşacak albümde, Azel Bert , Sabi Saltıel , Segah ve Murat Acar gibi önemli prodüktörlerin imzası dikkat çekiyor.                 Albümün çıkış şarkısı Tuzak ’ın ise sözü ve bestesi Mela Bedel’e, düzenlemesi de Azel Bert’e ait. Mela Bedel, “Tuzak” için, “Bu şarkıda, bugüne dek yaşadıklarım ve deneyimlerimden yola çıkarak günümüzdeki ilişkilerin nasıl dinamikler üzerinden kurulduğunun ve bunun insanları nasıl etkilediğinin kendi açımdan değerlendirmesini yaptım” diyor. İş ilişkileri, aşk ve dostluklara dokunan şarkı, birçok alt metne sahip olmasıyla da dikkat çekici. Şarkının prodüktör koltuğunda Azel Bert dikkat çekerken, mix ve mastering işlemleri de Kadim Tekin tarafından yapıldı. “Bölüm Sonu” 14 Nisan’da tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşurken, klibi de sanatçının youtube kanalında yayında olacak.   BÖLÜM SONU   1-Tuzak 2-Bildiğin Gibi Değil 3- Canım 4- Kendine İnan 5- Ne İstedim ki Senden 6- Bi Daha Yok 7- Pembe Güller 8- Hampa 9- Kafam Bozuk Zaten 10- Alayı Yalan
Mela Bedel’den “Bölüm Sonu”

Mela Bedel , ilk albümü “ Bölüm Sonu ” ile uzun süren heyecanlı bekleyişi sonlandırıyor. 14 Nisan’da Sony Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanacak ve 10 şarkıdan oluşan albümün tüm sözleri Mela Bedel ’e ait. Bir ilk albüm olma özelliği taşıyan “Bölüm Sonu”nda, sanatçının daha önce yayınlanan ve büyük beğeni toplayan şarkıları da yer alıyor. Toplamda 13 aylık bir prodüksiyon sürecinden sonra dinleyiciyle buluşacak albümde, Azel Bert , Sabi Saltıel , Segah ve Murat Acar gibi önemli prodüktörlerin imzası dikkat çekiyor.

                Albümün çıkış şarkısı Tuzak ’ın ise sözü ve bestesi Mela Bedel’e, düzenlemesi de Azel Bert’e ait. Mela Bedel, “Tuzak” için, “Bu şarkıda, bugüne dek yaşadıklarım ve deneyimlerimden yola çıkarak günümüzdeki ilişkilerin nasıl dinamikler üzerinden kurulduğunun ve bunun insanları nasıl etkilediğinin kendi açımdan değerlendirmesini yaptım” diyor. İş ilişkileri, aşk ve dostluklara dokunan şarkı, birçok alt metne sahip olmasıyla da dikkat çekici. Şarkının prodüktör koltuğunda Azel Bert dikkat çekerken, mix ve mastering işlemleri de Kadim Tekin tarafından yapıldı.

“Bölüm Sonu” 14 Nisan’da tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşurken, klibi de sanatçının youtube kanalında yayında olacak.

 

BÖLÜM SONU

 

1-Tuzak

2-Bildiğin Gibi Değil

3- Canım

4- Kendine İnan

5- Ne İstedim ki Senden

6- Bi Daha Yok

7- Pembe Güller

8- Hampa

9- Kafam Bozuk Zaten

10- Alayı Yalan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.