,, ,

Tuna Taşkın’dan Arabesk Şarkıya Elektro Soundlar

Müzik 15.04.2023 - 10:24, Güncelleme: 15.04.2023 - 10:24 9038+ kez okundu.
 

Tuna Taşkın’dan Arabesk Şarkıya Elektro Soundlar

Tuna Taşkın’dan Arabesk Şarkıya Elektro Soundlar
Genç şarkıcı Tuna Taşkın , yeni single “ İkimize Birden ” 14 Nisan’da Arpej Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanacak.     Sözleri ve müziği Mert Eken 'e ait olan “İkimize Birden”  şarkısının klibi İstanbul’da Stüdyoda çekilirken, yönetmenliğini Halil İbrahim Turp üstlendi.   2000’li yıllarda Alişan’ın da yorumladığı şarkıya yeni bir boyut getirerek Elektro-Besk tarzında yorumlayan Tuna Taşkın , “Biz bu tür duygusal şarkıları seviyor ve yeni dünya düzenine ayak uydurarak elektronik soundlarla tekrar yorumluyoruz. Hatta öyle bir durum var ki şarkının bağlama sesi duyduğunuz bölümlerini elektro gitarla Ediz adında başarılı bir gitarist arkadaşımız çaldı” dedi.   Haber : Suat Ünal
Tuna Taşkın’dan Arabesk Şarkıya Elektro Soundlar
Genç şarkıcı Tuna Taşkın , yeni single “ İkimize Birden ” 14 Nisan’da Arpej Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanacak.
 
 
Sözleri ve müziği Mert Eken 'e ait olan “İkimize Birden”  şarkısının klibi İstanbul’da Stüdyoda çekilirken, yönetmenliğini Halil İbrahim Turp üstlendi.
 
2000’li yıllarda Alişan’ın da yorumladığı şarkıya yeni bir boyut getirerek Elektro-Besk tarzında yorumlayan Tuna Taşkın , “Biz bu tür duygusal şarkıları seviyor ve yeni dünya düzenine ayak uydurarak elektronik soundlarla tekrar yorumluyoruz. Hatta öyle bir durum var ki şarkının bağlama sesi duyduğunuz bölümlerini elektro gitarla Ediz adında başarılı bir gitarist arkadaşımız çaldı” dedi.
 
Haber : Suat Ünal
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.