,, ,

Antalya'da çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli yakalandı

Asayiş 12.04.2023 - 16:57, Güncelleme: 12.04.2023 - 16:57 9080+ kez okundu.
 

Antalya'da çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli yakalandı

Antalya'da çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli yakalandı
Antalya 'nın Kemer ilçesinde çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir otoparkta, çalışandan para isteyip tehdit ettikleri öğrenilen şüphelilerin yakalanması için harekete geçti. Eş zamanlı operasyonda yağma, şantaj, tehdit, uyuşturucu madde kullanımı ve hakaret suçlarından aranan şüpheliler D.B, M.Ş. ve M.K. gözaltına alındı. Operasyonda şüphelilere ait 2 ruhsatsız tabanca, 9 fişek, 1 tüfek dürbünü, 4 kartuş, 2 döner bıçağı, 1 kılıç ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Antalya'da çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli yakalandı

Antalya 'nın Kemer ilçesinde çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir otoparkta, çalışandan para isteyip tehdit ettikleri öğrenilen şüphelilerin yakalanması için harekete geçti.

Eş zamanlı operasyonda yağma, şantaj, tehdit, uyuşturucu madde kullanımı ve hakaret suçlarından aranan şüpheliler D.B, M.Ş. ve M.K. gözaltına alındı.

Operasyonda şüphelilere ait 2 ruhsatsız tabanca, 9 fişek, 1 tüfek dürbünü, 4 kartuş, 2 döner bıçağı, 1 kılıç ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.