,, ,

Hakan Kısaca Kimdir ?

Kimdir 23.03.2023 - 12:04, Güncelleme: 23.03.2023 - 12:04 9783+ kez okundu.
 

Hakan Kısaca Kimdir ?

Hakan Kısaca Kimdir ?
Hakan Kısaca 1996 Yılında Kahramanmaraş İlininin Ekinözü İlçesinde Doğdu.İlköğretimi  Ekinözü Yatılı Bölge Ortaokulunda ve Lise Eğitimini Ekinözü Çok Proğramlı Anadolu Lisesinde Tamamladı. Lisans Eğitimini Ardahan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Programını Bitirdi. İkinci Üniversite Eğitimini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Son Sınıfta Okumaktadır. Hakan Kısaca  Futbol İl Hakemi, Afad Temel Afet Bilinci Eğitmeni, Olarak Araştırmacı Gazeteci Yazar Olarak Farklı Görevlerde Bulundu. Birçok Sosyal Sorumluluk Kampanyalarında ve Topluma Yararlı Projelerde Yer Aldı 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri ve 17 Nisan 2016 Anayasa Referandumunda Ak Parti Sandık Müşahiti Olarak Görevlerde Bulundu. 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Seçim Kampanyalarına Destek ve Katkı Vermiştir. Hakan Kısaca  30 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Memleketi Kahramanmaraş İli Ekinözü İlçesinden Ak Parti Ekinözü Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Olarak Seçimlere Katılmıştır. Aralık 2022 Yılında Ak Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Oldu.Birçok Stklarda Yönetici ve Üye Olarak Faaliyetlerde Bulunmuştur. Bekar ve İş Hayatına T.C.Gençlik ve Spor Bakanlığı Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kahramanmaraş Erkek Yurdunda Çalışmaktadır.
Hakan Kısaca Kimdir ?

Hakan Kısaca 1996 Yılında Kahramanmaraş İlininin Ekinözü İlçesinde Doğdu.İlköğretimi  Ekinözü Yatılı Bölge Ortaokulunda ve Lise Eğitimini Ekinözü Çok Proğramlı Anadolu Lisesinde Tamamladı. Lisans Eğitimini Ardahan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Programını Bitirdi. İkinci Üniversite Eğitimini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Son Sınıfta Okumaktadır.

Hakan Kısaca  Futbol İl Hakemi, Afad Temel Afet Bilinci Eğitmeni, Olarak Araştırmacı Gazeteci Yazar Olarak Farklı Görevlerde Bulundu. Birçok Sosyal Sorumluluk Kampanyalarında ve Topluma Yararlı Projelerde Yer Aldı 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri ve 17 Nisan 2016 Anayasa Referandumunda Ak Parti Sandık Müşahiti Olarak Görevlerde Bulundu. 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Seçim Kampanyalarına Destek ve Katkı Vermiştir.
Hakan Kısaca  30 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Memleketi Kahramanmaraş İli Ekinözü İlçesinden Ak Parti Ekinözü Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Olarak Seçimlere Katılmıştır. Aralık 2022 Yılında Ak Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Oldu.Birçok Stklarda Yönetici ve Üye Olarak Faaliyetlerde Bulunmuştur. Bekar ve İş Hayatına T.C.Gençlik ve Spor Bakanlığı Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kahramanmaraş Erkek Yurdunda Çalışmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.