,, ,

Cangül Soydemir Kimdir?

Kimdir 20.03.2023 - 11:32, Güncelleme: 20.03.2023 - 11:32 9066+ kez okundu.
 

Cangül Soydemir Kimdir?

Cangül Soydemir Kimdir ?
Cangül Soydemir Avusturya Lisesi, İstanbul Üniversitesinde Ekonomi eğitimlerinin ardından yabancı şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalışan Cangül Soydemir başarılı kariyeri ile kalbindeki mesleği gerçekleştirebilmek için vedalaştı.   Psikolojiye olan merakı ve kendini bilme ve tanıma konusundaki kişisel çalışmaları yaşamında ağırlık kazandı. Kendisine sürekli sormakta olduğu yaşama, evrene, insana dair derin sorulara yanıt arayan kişilere rehberlik yapmak amacıyla Benden Bana Bir Adım Platformunu kurdu. Cangül Soydemir Bu alanda güvenli, sağlam içerikli çalışmalar yapabilmek amacıyla; uluslararası grup psikoterapileri alanında tanınmış Profesör Dr Maurizio Gasseau’nun yönetiminde psikodrama eğitimi aldı. Profesör Gasseau aynı zamanda Benden Bana Bir Adım tarafından organize edilen Psikodrama workshoplarını birçok kez yönetti. Oxford Üniversitesi’nde Psikoloji’ye Giriş programına katıldı, başarıyla tamamladı. Cangül Soydemir Hocası ve uluslararası boyutta tanınmış psikoterapist ve astrolog Mark Jones sayesinde uzun yıllardır ilgilendiği astrolojiye yönelik farklı bir bakış açısı kazandı. Mark Jones’un kurucusu olduğu Pluto School’da astroloji eğitimi aldı. Amerika ve Avrupa'da merkezleri ve enstitüleri bulan Psikosentez Psikoloji Ekolünün eğitimini San Francisco’da bulunan merkezinde aldı. Bu eğitimin ardından CANGÜL SOYDEMİR PSİKOSENTEZ METODU'nu oluşturdu. Cangül Soydemir İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Fransızca bilmektedir.
Cangül Soydemir Kimdir ?

Cangül Soydemir Avusturya Lisesi, İstanbul Üniversitesinde Ekonomi eğitimlerinin ardından yabancı şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalışan Cangül Soydemir başarılı kariyeri ile kalbindeki mesleği gerçekleştirebilmek için vedalaştı.

 

Psikolojiye olan merakı ve kendini bilme ve tanıma konusundaki kişisel çalışmaları yaşamında ağırlık kazandı. Kendisine sürekli sormakta olduğu yaşama, evrene, insana dair derin sorulara yanıt arayan kişilere rehberlik yapmak amacıyla Benden Bana Bir Adım Platformunu kurdu.


Cangül Soydemir Bu alanda güvenli, sağlam içerikli çalışmalar yapabilmek amacıyla; uluslararası grup psikoterapileri alanında tanınmış Profesör Dr Maurizio Gasseau’nun yönetiminde psikodrama eğitimi aldı. Profesör Gasseau aynı zamanda Benden Bana Bir Adım tarafından organize edilen Psikodrama workshoplarını birçok kez yönetti.

Oxford Üniversitesi’nde Psikoloji’ye Giriş programına katıldı, başarıyla tamamladı.

Cangül Soydemir Hocası ve uluslararası boyutta tanınmış psikoterapist ve astrolog Mark Jones sayesinde uzun yıllardır ilgilendiği astrolojiye yönelik farklı bir bakış açısı kazandı. Mark Jones’un kurucusu olduğu Pluto School’da astroloji eğitimi aldı. Amerika ve Avrupa'da merkezleri ve enstitüleri bulan Psikosentez Psikoloji Ekolünün eğitimini San Francisco’da bulunan merkezinde aldı. Bu eğitimin ardından CANGÜL SOYDEMİR PSİKOSENTEZ METODU'nu oluşturdu. Cangül Soydemir İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Fransızca bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.