,, ,

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonunda 1'i avukat 4 kişi yakalandı

Gündem 07.03.2023 - 10:57, Güncelleme: 07.03.2023 - 10:57 5261+ kez okundu.
 

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonunda 1'i avukat 4 kişi yakalandı

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonunda 1'i avukat 4 kişi yakalandı
Gaziantep 'te bir avukatın evine düzenlenen operasyonda uyuşturucu ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Mücahitler Mahallesi 'nde avukat U.A'nın bir araç içerisinde K.S'ye uyuşturucu sattığının belirlenmesi sonrası K.S'nin üzerine yapılan aramada bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. K.S'nin uyuşturucuyu avukattan aldığını beyan etmesi üzerine U.A'nın ikametinde bir miktar kokain ele geçirildi. Avukatın ikametinden çıkan M.D'nin üzerinde yapılan aramada da çeşitli miktarlarda kokain ve sentetik uyuşturucu bulundu. Operasyon kapsamında avukat U.A, yanında bulunan Y.Ş. ve K.S. ile M.D. gözaltına alındı.
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonunda 1'i avukat 4 kişi yakalandı

Gaziantep 'te bir avukatın evine düzenlenen operasyonda uyuşturucu ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Mücahitler Mahallesi 'nde avukat U.A'nın bir araç içerisinde K.S'ye uyuşturucu sattığının belirlenmesi sonrası K.S'nin üzerine yapılan aramada bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

K.S'nin uyuşturucuyu avukattan aldığını beyan etmesi üzerine U.A'nın ikametinde bir miktar kokain ele geçirildi.

Avukatın ikametinden çıkan M.D'nin üzerinde yapılan aramada da çeşitli miktarlarda kokain ve sentetik uyuşturucu bulundu.

Operasyon kapsamında avukat U.A, yanında bulunan Y.Ş. ve K.S. ile M.D. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.