,, ,

Danny Dyer ve Ellie Taylor, Netflix'in Yeni Bilgi Yarışması Cheat'i Sunacak

Tv-Dünyası 02.03.2023 - 11:36, Güncelleme: 02.03.2023 - 11:36 13141+ kez okundu.
 

Danny Dyer ve Ellie Taylor, Netflix'in Yeni Bilgi Yarışması Cheat'i Sunacak

Danny Dyer ve Ellie Taylor, Netflix'in Yeni Bilgi Yarışması Cheat'i Sunacak
Danny Dyer ve Ellie Taylor 'ın sunduğu bu heyecan dolu bilgi yarışmasında, yarışmacılar resmen KOPYA çekerek bir servet kazanabiliyor! Bağımlılık yaratacak bu programda bellekler, zekâlar ve aleni yalanlar kapışıyor. Dört cesur yarışmacı, bilgilerinin sınandığı üç tur boyunca blöf ve ikna yeteneklerini konuşturarak hem elenmemeye hem de 50 bin sterlini aşan potansiyel ikramiyeyi biriktirmeye çalışıyor. Ancak nasıl oynarlarsa oynasınlar, sadece bir tane önemli kural var: kopya çekerken yakalanmamak! Cheat hem dâhileri hem de hilecileri ödüllendiren yeni bir bilgi yarışması Çekimleri stüdyodaki seyirciler karşısında yapılacak olan yarışma programını Danny Dyer ve Ellie Taylor sunacak Cheat 2023'te Netflix 'te yayınlanacak Editör: Jim Connolly Baş yapımcılar: Jamie Rea ve Talkback'in İdari Direktörü Jonno Richards Geliştiriciler: Giles Boden, Laura Gibson ve Charlie Bennett Yapım şirketi: Bir Fremantle şirketi olan Talkback Sunucular: Danny Dyer ve Ellie Taylor Danny Dyer: "Bu, harika bir dizi olacak. Bana daha uygun bir bilgi yarışması düşünemiyorum. Muazzam ödüller, hile yapan bir sürü düzenbaz yarışmacı ve biricik partnerim Ellie Taylor'ın şakalarıyla dolu bir yarışma izleyicileri bekliyor." Ellie Taylor: "Cheat'e ve Netflix ailesine katıldığım için çok heyecanlıyım. Cheat, bir bilgi yarışmasından isteyebileceğim tüm unsurları bir arada barındırıyor: Harika sorular, yüzsüzce yapılan hileler ve elbette Danny Dyer... İşe koyulmayı dört gözle bekliyorum!"
Danny Dyer ve Ellie Taylor, Netflix'in Yeni Bilgi Yarışması Cheat'i Sunacak

Danny Dyer ve Ellie Taylor 'ın sunduğu bu heyecan dolu bilgi yarışmasında, yarışmacılar resmen KOPYA çekerek bir servet kazanabiliyor! Bağımlılık yaratacak bu programda bellekler, zekâlar ve aleni yalanlar kapışıyor. Dört cesur yarışmacı, bilgilerinin sınandığı üç tur boyunca blöf ve ikna yeteneklerini konuşturarak hem elenmemeye hem de 50 bin sterlini aşan potansiyel ikramiyeyi biriktirmeye çalışıyor. Ancak nasıl oynarlarsa oynasınlar, sadece bir tane önemli kural var: kopya çekerken yakalanmamak!

  • Cheat hem dâhileri hem de hilecileri ödüllendiren yeni bir bilgi yarışması

  • Çekimleri stüdyodaki seyirciler karşısında yapılacak olan yarışma programını Danny Dyer ve Ellie Taylor sunacak

  • Cheat 2023'te Netflix 'te yayınlanacak

  • Editör: Jim Connolly

  • Baş yapımcılar: Jamie Rea ve Talkback'in İdari Direktörü Jonno Richards

  • Geliştiriciler: Giles Boden, Laura Gibson ve Charlie Bennett

  • Yapım şirketi: Bir Fremantle şirketi olan Talkback

  • Sunucular: Danny Dyer ve Ellie Taylor

  • Danny Dyer: "Bu, harika bir dizi olacak. Bana daha uygun bir bilgi yarışması düşünemiyorum. Muazzam ödüller, hile yapan bir sürü düzenbaz yarışmacı ve biricik partnerim Ellie Taylor'ın şakalarıyla dolu bir yarışma izleyicileri bekliyor."

  • Ellie Taylor: "Cheat'e ve Netflix ailesine katıldığım için çok heyecanlıyım. Cheat, bir bilgi yarışmasından isteyebileceğim tüm unsurları bir arada barındırıyor: Harika sorular, yüzsüzce yapılan hileler ve elbette Danny Dyer... İşe koyulmayı dört gözle bekliyorum!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.