,, ,

FOX'un "Dokuz Oğuz" dizisi yine nefes kesen olaylara sahne olacak.

Tv-Dünyası 25.02.2023 - 16:38, Güncelleme: 25.02.2023 - 16:38 10853+ kez okundu.
 

FOX'un "Dokuz Oğuz" dizisi yine nefes kesen olaylara sahne olacak.

FOX'un "Dokuz Oğuz" dizisi yine nefes kesen olaylara sahne olacak.
Dokuz Oğuz dizisinin 3. bölümü bu akşam FOX ’ta seyirciyle buluşacak. Gold Film imzalı dizide “Türk Dünyası Acil Müdahale Timi”ni yok etmeye çalışan odaklar Karanlık Yüzbaşı’nın dedesini hedef seçecek. Batur için intikam vakti başlar. Kubilay Aka , Deniz Işın , Yasemin Kay Allen , Hakan Boyav , Tuncer Salman , Dağhan Külegeç ,  Kayhan Açıkgöz , Serhan Onat , Rami Narin , Volkan Keskin , Taylan Meydan , Sahra Şaş ve Mehmet Çevik ’i buluşturan dizide önemli bir değişiklik yaşandı. Dizinin kadrosunda yeni bir değişiklik yaşandı. Dizinin kurucu yönetmeni olan Cem Akyoldaş görevini 6. bölümden itibaren Bülent İşbilen’e devretti. Öte yandan dizinin kadrosuna 6. bölümde Bilge’nin ( Deniz Işın ) kardeşleri “Çiçek” ve “Kaşgar” karakterleri katılacak. Roller için oyuncu seçimi sürüyor
FOX'un "Dokuz Oğuz" dizisi yine nefes kesen olaylara sahne olacak.

Dokuz Oğuz dizisinin 3. bölümü bu akşam FOX ’ta seyirciyle buluşacak. Gold Film imzalı dizide “Türk Dünyası Acil Müdahale Timi”ni yok etmeye çalışan odaklar Karanlık Yüzbaşı’nın dedesini hedef seçecek. Batur için intikam vakti başlar. Kubilay Aka , Deniz Işın , Yasemin Kay Allen , Hakan Boyav , Tuncer Salman , Dağhan Külegeç Kayhan Açıkgöz , Serhan Onat , Rami Narin , Volkan Keskin , Taylan Meydan , Sahra Şaş ve Mehmet Çevik ’i buluşturan dizide önemli bir değişiklik yaşandı.
Dizinin kadrosunda yeni bir değişiklik yaşandı. Dizinin kurucu yönetmeni olan Cem Akyoldaş görevini 6. bölümden itibaren Bülent İşbilen’e devretti.
Öte yandan dizinin kadrosuna 6. bölümde Bilge’nin ( Deniz Işın ) kardeşleri “Çiçek” ve “Kaşgar” karakterleri katılacak. Roller için oyuncu seçimi sürüyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.