,, ,

Vatan Severler Partisi'nin Hakkari Merkez İl İlçe Başkanı Şahin Zirek Atandı.

Siyaset 17.01.2023 - 15:09, Güncelleme: 17.01.2023 - 15:09 5424+ kez okundu.
 

Vatan Severler Partisi'nin Hakkari Merkez İl İlçe Başkanı Şahin Zirek Atandı.

Vatan Severler Partisi'nin Hakkari Merkez İl İlçe Başkanı Şahin Zirek Atandı.
Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Hakkari Merkez il ilçe Başkanı Şahin Zirek 'le ortak Basın açıklaması yaptılar. Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Şu ifadelere yer verdi. Vatan Severler Partisi Hakkari Merkez il ilçe Başkanı Şahin Zirek  Valiliğimizden onay aldığını gururla öğrenmiş bulunmaktayız. Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin güzel şehrimiz olan Hakkari’de bizleri onurla temsil ediyor olacağız. Hakkari de teşkilatImızada ki bütün değerli kardeşlerimize selamlar olsun. Sizlerle birlikte yürümekten gurur duyuyoruz. Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimiz'dir." İfade etti. Hakkari Merkez il ilçe Başkanı Şahin Zirek açıklama yaptı. Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser  bizlere vermiş olduğu bu önemli göreve layık gördüğü için çok teşekkür ediyoruz.  Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Başkanı Yılmaz Gülümser ve parti teşkilatlarını tebrikler ediyorum. Başarılarının artarak devamını diliyoruz. Saygılarımı sunuyorum. Sözlerini tamamladı.
Vatan Severler Partisi'nin Hakkari Merkez İl İlçe Başkanı Şahin Zirek Atandı.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Hakkari Merkez il ilçe Başkanı Şahin Zirek 'le ortak Basın açıklaması yaptılar.

Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Şu ifadelere yer verdi.

Vatan Severler Partisi Hakkari Merkez il ilçe Başkanı Şahin Zirek  Valiliğimizden onay aldığını gururla öğrenmiş bulunmaktayız.
Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin güzel şehrimiz olan Hakkari’de bizleri onurla temsil ediyor olacağız.

Hakkari de teşkilatImızada ki bütün değerli kardeşlerimize selamlar olsun.
Sizlerle birlikte yürümekten gurur duyuyoruz.

Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimiz'dir."
İfade etti.

Hakkari Merkez il ilçe Başkanı Şahin Zirek açıklama yaptı.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser  bizlere vermiş olduğu bu önemli göreve layık gördüğü için çok teşekkür ediyoruz. 

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Başkanı Yılmaz Gülümser ve parti teşkilatlarını tebrikler ediyorum. Başarılarının artarak devamını diliyoruz. Saygılarımı sunuyorum. Sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.