,, ,

Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Türk Adalarımızı Yunanistan'ın İşgalinden Vaz Geçmesini Bekliyorum.

Gündem 11.01.2023 - 15:56, Güncelleme: 11.01.2023 - 15:56 4515+ kez okundu.
 

Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Türk Adalarımızı Yunanistan'ın İşgalinden Vaz Geçmesini Bekliyorum.

Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Türk Adalarımızı Yunanistan'ın İşgalinden Vaz Geçmesini Bekliyorum.
Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser ’in Başın açıklamasında Şu İfadelere yer verdi.  Türk adalarımızı Yunanistan’ın işgalinden vaz geçmesini bekliyorum. Aksi taktirde Yunan adalarına gitmek zorunda kalacağız.dedi.  Yunan adalarına Türk Bayrağımızı sonsuza kadar dikeriz Adaları asla geri vermeyiz.diyerek açıklamasına şöyle devam etti." Türk Yunan savaşlarımıza biz göz atarsak Yokluk içinde Türk Milletimizin nasıl destanlar yazdığını tarihin tozlu sayfalarına taşıdı ve Türk Ordumuzun destanlarına yenisini de taşımakta hiç bir engel görmemektedir.  NATO" üyesi ülkelerin bir birlerine savaş açtığı görülmemiştir. ama ilk defa da olsa Adalarımızın işgalinde bulunduğu bu konuda hakkımızı almak için her türlü şartlarımızın kullanılmasında hiç bir engel yoktur. Yunan Makamlarına tavsiyemiz tarihten ders almalarıdır. hiç bir ülkenin güdümüne telkin ve tavsiyesine ön ayak olarak zarar görmemesine dikkat etmesini tavsiye ediyorum.  Savaşma sanatı Türk’lerin genlerinde vardır.' Tarih boyunca hep savaşarak var olmuş asil Türk Milletimizi sınamakta kimseye fayda getirmeyecektir."  Her ne kadar savaşçı bir millet olsak da. Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ve yurt dışında yaşayan Aziz Türk Milletimiz için her zaman Atatürk’ün dünya barışına bakış açısı olan tarihi son sözümüz. "Yurtta Sulh Cihanda Sulh." İlkemize bağlı olarak ilerleyeceğiz  Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimiz'dir. Türkiye Cumhuriyetimizin Emrindeyiz. Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser .
Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Türk Adalarımızı Yunanistan'ın İşgalinden Vaz Geçmesini Bekliyorum.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser ’in
Başın açıklamasında
Şu İfadelere yer verdi.

 Türk adalarımızı Yunanistan’ın işgalinden vaz geçmesini bekliyorum. Aksi taktirde Yunan adalarına gitmek zorunda kalacağız.dedi. 

Yunan adalarına Türk Bayrağımızı sonsuza kadar dikeriz Adaları asla geri vermeyiz.diyerek açıklamasına şöyle devam etti."
Türk Yunan savaşlarımıza biz göz atarsak Yokluk içinde Türk Milletimizin nasıl destanlar yazdığını tarihin tozlu sayfalarına taşıdı ve Türk Ordumuzun destanlarına yenisini de taşımakta hiç bir engel görmemektedir. 

NATO" üyesi ülkelerin bir birlerine savaş açtığı görülmemiştir. ama ilk defa da olsa Adalarımızın işgalinde bulunduğu bu konuda hakkımızı almak için her türlü şartlarımızın kullanılmasında hiç bir engel yoktur.
Yunan Makamlarına tavsiyemiz tarihten ders almalarıdır. hiç bir ülkenin güdümüne telkin ve tavsiyesine ön ayak olarak zarar görmemesine dikkat etmesini tavsiye ediyorum. 

Savaşma sanatı Türk’lerin genlerinde vardır.'
Tarih boyunca hep savaşarak var olmuş asil Türk Milletimizi sınamakta kimseye fayda getirmeyecektir." 
Her ne kadar savaşçı bir millet olsak da.
Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ve yurt dışında yaşayan Aziz Türk Milletimiz için her zaman Atatürk’ün dünya barışına bakış açısı olan tarihi son sözümüz.

"Yurtta Sulh Cihanda Sulh."

İlkemize bağlı olarak ilerleyeceğiz 
Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimiz'dir. Türkiye Cumhuriyetimizin Emrindeyiz. Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.