,, ,

CHP'li Yılmaz'dan iktidar mesajı

Siyaset 02.01.2023 - 17:39, Güncelleme: 02.01.2023 - 17:39 4476+ kez okundu.
 

CHP'li Yılmaz'dan iktidar mesajı

CHP'li Yılmaz'dan iktidar mesajı
CHP milletvekili aday adayı Ömer Yılmaz , CHP iktidarının yakın olduğunu söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili aday adayı ve eski Ankara Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, açıklamalar yaptı.   Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz, halkın AKP iktidarının yanlış ve yanlı politikaları yüzünden yeni yıla çok zor şartlar altında girdiğini dile getirdi. Yılmaz, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu 'nun yapılmasını istediği şeyleri iktidarın mecburen yaptığını anlatarak, "Bunlardan bir tanesi de EYT oldu. Normalde, 'bana bununla gelmeyin. Asla çıkarmam' diyen bir AKP Genel Başkanı vardı.Ancak Genel Başkanımızın vaadi sonrası mecburen çıkartmak zorunda kaldı." dedi.   Bunun devam etmesini beklediklerini aktaran Yılmaz, "Vaatlerimiz devam ediyor. Bakalım ne yapacaklar? Ancak biz bunları seçim vaadi olsun diye değil, halkımız için istiyoruz. Halkın iktidarı yakın. Göreceksiniz CHP iktidarında sorunlar peş peşe nasıl çözülecek." diye konuştu.
CHP'li Yılmaz'dan iktidar mesajı

CHP milletvekili aday adayı Ömer Yılmaz , CHP iktidarının yakın olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili aday adayı ve eski Ankara Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, açıklamalar yaptı.

 
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz, halkın AKP iktidarının yanlış ve yanlı politikaları yüzünden yeni yıla çok zor şartlar altında girdiğini dile getirdi.
Yılmaz, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu 'nun yapılmasını istediği şeyleri iktidarın mecburen yaptığını anlatarak, "Bunlardan bir tanesi de EYT oldu. Normalde, 'bana bununla gelmeyin. Asla çıkarmam' diyen bir AKP Genel Başkanı vardı.Ancak Genel Başkanımızın vaadi sonrası mecburen çıkartmak zorunda kaldı." dedi.
 
Bunun devam etmesini beklediklerini aktaran Yılmaz, "Vaatlerimiz devam ediyor. Bakalım ne yapacaklar? Ancak biz bunları seçim vaadi olsun diye değil, halkımız için istiyoruz. Halkın iktidarı yakın. Göreceksiniz CHP iktidarında sorunlar peş peşe nasıl çözülecek." diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.