,, ,

Başkan Burak Binzet, İmamoğlu'na destek

Siyaset 15.12.2022 - 15:09, Güncelleme: 15.12.2022 - 15:10 3811+ kez okundu.
 

Başkan Burak Binzet, İmamoğlu'na destek

Başkan Burak Binzet, İmamoğlu'na destek
Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet , İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'nun hapis cezasına çarptırılmasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Ekrem İmamoğlu 'na YSK 'ya hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay hapis ve 'siyasi yasak' cezası verildi. Karara birçok partili tepki gösterirken bir diğer tepki de Başkan Binzet'ten geldi. Binzet açıklamasında şu ifadeleri kullandı:" Bugün verilen bu kabul edilemez karar aslında hukukun tamamen iktidarın elinde olduğunun bir göstergesidir. İmamoğlu'na yapılan saygı ve sevgi suikastı asla tutmayacaktır, halk gerçekleri görüyor ve gereken cevabı da sandıkta verecektir. Her zaman İmamoğlu'nun yanındayız."dedi.
Başkan Burak Binzet, İmamoğlu'na destek

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet , İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'nun hapis cezasına çarptırılmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Ekrem İmamoğlu 'na YSK 'ya hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay hapis ve 'siyasi yasak' cezası verildi. Karara birçok partili tepki gösterirken bir diğer tepki de Başkan Binzet'ten geldi. Binzet açıklamasında şu ifadeleri kullandı:" Bugün verilen bu kabul edilemez karar aslında hukukun tamamen iktidarın elinde olduğunun bir göstergesidir. İmamoğlu'na yapılan saygı ve sevgi suikastı asla tutmayacaktır, halk gerçekleri görüyor ve gereken cevabı da sandıkta verecektir. Her zaman İmamoğlu'nun yanındayız."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.