,, ,

Sinop’a Mevsimin İlk Karı Düştü

Gündem 14.12.2022 - 17:59, Güncelleme: 14.12.2022 - 17:59 4761+ kez okundu.
 

Sinop’a Mevsimin İlk Karı Düştü

Sinop’a Mevsimin İlk Karı Düştü
Sinop 'a mevsimin ilk karı yağdı. Kentin yüksek kesimleri beyaza büründü. Sinop ’ta hava sıcaklığının hissedilebilir şekilde düşmesi ile yüksek kesimlerinde kar yağışı görüldü. Beyaz örtüye bürünen Sinop havadan görüntülendi. Sinop'un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Bin 365 metre rakımlı Dranaz Dağı yoğun sis eşliğinde beyaz örtüyle kaplandı. Ayancık , Erfelek , Durağan , Saraydüzü , Gerze ve Boyabat 'ın yüksek kesimlerinde kar yağışının etkili olduğu belirtildi. Sinop Valiliği, vatandaşları olumsuz yol koşullarında dikkatli ve duyarlı olmaları, kışlık kar lastiği ve zincir kullanmaları, trafik işaret ve levhalarına dikkat ederek güvenli yolculuk yapmaları gerektiği duyurusu yaptı. Haber: MUSTAFA USTA
Sinop’a Mevsimin İlk Karı Düştü

Sinop 'a mevsimin ilk karı yağdı. Kentin yüksek kesimleri beyaza büründü.

Sinop ’ta hava sıcaklığının hissedilebilir şekilde düşmesi ile yüksek kesimlerinde kar yağışı görüldü. Beyaz örtüye bürünen Sinop havadan görüntülendi. Sinop'un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Bin 365 metre rakımlı Dranaz Dağı yoğun sis eşliğinde beyaz örtüyle kaplandı. Ayancık , Erfelek , Durağan , Saraydüzü , Gerze ve Boyabat 'ın yüksek kesimlerinde kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Sinop Valiliği, vatandaşları olumsuz yol koşullarında dikkatli ve duyarlı olmaları, kışlık kar lastiği ve zincir kullanmaları, trafik işaret ve levhalarına dikkat ederek güvenli yolculuk yapmaları gerektiği duyurusu yaptı.

Haber: MUSTAFA USTA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.