,, ,

Betül Ak Örnek Kimdir

Kimdir 10.12.2022 - 15:03, Güncelleme: 10.12.2022 - 15:03 7741+ kez okundu.
 

Betül Ak Örnek Kimdir

Betül Ak Örnek Kimdir
Betül Ak Örnek 1988 İstanbul doğumludur. Ailenin tek çocuğu, doğma büyüme Sarıyerlidir. Deniz kokusuyla büyümüş olmasından mütevellit maviyi görünce huzur bulur. Dünya tarihiyle 2008 yılında ezelden beri tanışık olduğu eşi ile evlenmiş, iki evlat sahibi olmuş onların doğumuyla birlikte tekrar çocukluğuna yolculuk etmeye başlamıştır. Betül Ak Örnek Sosyoloji lisans bölümünü bitirmiştir. Eğitimcidir. Üniversite’de uzman aile danışmanlığı eğitimini tamamladıktan sonra danışmanlık yapmaya başlamış, evlilik ve aile konularında çalışmakta, psikoloji alanında tezli yüksek lisansına devam etmektedir. Betül Ak Örnek İlk evladını büyütürken ilkokul yıllarından gelen yazma yeteneğini geliştirmiş; kişisel gelişime, hayatı sorgulamaya, sıradan gördüklerimizin aslında ne büyük mucizeler olduğuna odaklanarak yazmaya başlamıştır. Bunun neticesinde 2020 yılında Hayy Kitap'tan "Bir Yolculuktur Aşk" romanı ve 2021 yılında Cezve Çocuk’ tan "Yuvarlayınca Ne Olacak?" isimli okul öncesi öykü kitabı yayımlanmıştır.
Betül Ak Örnek Kimdir

Betül Ak Örnek 1988 İstanbul doğumludur. Ailenin tek çocuğu, doğma büyüme Sarıyerlidir. Deniz kokusuyla büyümüş olmasından mütevellit maviyi görünce huzur bulur.


Dünya tarihiyle 2008 yılında ezelden beri tanışık olduğu eşi ile evlenmiş, iki evlat sahibi olmuş onların doğumuyla birlikte tekrar çocukluğuna yolculuk etmeye başlamıştır.
Betül Ak Örnek Sosyoloji lisans bölümünü bitirmiştir. Eğitimcidir. Üniversite’de uzman aile danışmanlığı eğitimini tamamladıktan sonra danışmanlık yapmaya başlamış, evlilik ve aile konularında çalışmakta, psikoloji alanında tezli yüksek lisansına devam etmektedir.


Betül Ak Örnek İlk evladını büyütürken ilkokul yıllarından gelen yazma yeteneğini geliştirmiş; kişisel gelişime, hayatı sorgulamaya, sıradan gördüklerimizin aslında ne büyük mucizeler olduğuna odaklanarak yazmaya başlamıştır. Bunun neticesinde 2020 yılında Hayy Kitap'tan "Bir Yolculuktur Aşk" romanı ve 2021 yılında Cezve Çocuk’ tan "Yuvarlayınca Ne Olacak?" isimli okul öncesi öykü kitabı yayımlanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.